VNU

Wat is de NOT?
De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is dé vakbeurs voor professionals in kinderopvang, PO, VO en MBO. Nergens anders is er zo'n compleet aanbod.

Honderden exposanten brengen je het nieuwste uit de markt. Maar er is meer! Want naast al deze innovaties doe je op de NOT natuurlijk heel veel kennis op in het inhoudelijke programma , is het een leuk dagje uit en kom je vol inspiratie weer op je werk.


Extra kennis opdoen?
Dat kan met de gratis te downloaden kennisdocumenten/whitepapers die exposanten voor je beschikbaar stellen. We hebben van alles voor je verzameld: van praktische tips tot business cases. En we hebben een hele bibliotheek voor je!

Uitgelicht

Sessies 

Verdiep je kennis
In het gratis toegankelijke seminarprogramma! De hele dag door zijn er talloze sessies over een breed scala aan onderwerpen.

Naar het complete overzicht

 Dagje uit       

Leuk dagje uit
Op de NOT is er ook heel veel te doen, te beleven en te zien. Naast nuttig dus ook een leuk dagje uit. En je komt vol inspiratie terug!

Naar de activiteiten ->

 Innovatie Awards         
Wie winnen de Innovatie Awards?
De inzendtermijn is gesloten en in november worden de genomineerden bekend. Wie maken er kans op die felbegeerde Innovatie Awards?

Naar de Innovatie Awards ->