VNU

Meest
complete
onderwijs-
beurs!
Meest
complete
onderwijs-
beurs!
Meest
complete
onderwijs-
beurs!
Meest
complete
onderwijs-
beurs!

Nieuws

De NOT 2015 kijkt terug op een geslaagde editie. Ook dit jaar was weer heel veel nieuws op de beursvloer te zien. Een klein overzichtje van wat er o.a. aan innovaties gepresenteerd werd.

 • NOT2015

  De NOT 2015 in cijfers

  4 februari, 2015

  Onderwijsprofessionals, exposanten en sprekers van de NOT 2015: ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan een geslaagde beurs! Deze editie was er weer een om trots op te zijn. Met ruim 40.000 bezoekers in totaal kunnen we zeker spreken van een succesvol evenement. Extra bijzonder was het verrassingsbezoek van koningin Maxima op de tweede beursdag.

  Lees meer >>

 • NOT2015

  Presentaties NOT 2015 online verzameld

  29 januari, 2015

  Heb je een seminar bezocht tijdens de NOT en wil je de presentatie rustig teruglezen? Of heb je de beurs helaas niet kunnen bezoeken, maar was je wel geïnteresseerd in één of meerdere seminars? We hebben zoveel mogelijk presentaties online verzameld, zodat je ze (alsnog) in alle rust kunt bekijken. En dat verzamelen gaat nog even door, ook na afloop van de beurs. Dus houd de betreffende pagina in de gaten: not.exporoute.com/presentaties-NOT-2015 

  Lees meer >>

 • Bezoek koningin Maxima

  Koningin Máxima bezoekt stand platform Wijzer in geldzaken

  28 januari, 2015

  Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdagochtend 28 januari als erevoorzitter van Wijzer in geldzaken een bezoek gebracht aan de stand van het platform Wijzer in geldzaken op de NOT. Thema van de stand van Wijzer in geldzaken is 'leren omgaan met geld'.

  Lees meer >>

 • Inschrijven als registerleraar bij Onderwijscoöperatie

  28 januari, 2015
  Registerleraren laten aan de samenleving zien dat ze goed opgeleide professionals zijn en hun vak goed bijhouden. De Onderwijscoöperatie werkt samen met leraren aan de ontwikkeling van het lerarenregister. Leraar wordt dan een registerberoep net zoals advocaten, accountants of medische beroepen. Voor iedereen die zich tijdens de NOT als registerleraar inschrijft, ligt een handige verrassing klaar: een powerbank die je telefoon meteen weer nieuwe energie geeft. Je vindt de Onderwijscoöperatie in Hal 10, stand D020.

  Lees meer >>

 • Leren en onderwijzen met ICT-1

  Eerste Computable Awards voor ict-projecten in het onderwijs

  28 januari, 2015
  Tijdens de NOT worden verschillende prijzen uitgereikt. Deze editie wordt daar een nieuwkomer aan toegevoegd: de Computable Awards 2015, voor bijzondere ict-projecten in het onderwijs. De tien uiteindelijke kanshebbers presenteren hun projecten vrijdag 30 januari tijdens de NOT. Bezoekers zijn welkom om deze sessies bij te wonen, van 09.30 uur tot 16.30 uur, in de Media Arena van Media Plaza in de Jaarbeurs. De winnaar wordt 3 november 2015 bekendgemaakt tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards in de Jaarbeurs.

  Lees meer >>

 • Winnaars Innovatie Awards 2015

  27 januari, 2015
  De winnaars van de NOT Innovatie Awards voor primair onderwijs (PO), voortgezet onderwijs (VO) en middelbaar beroepsonderwijs (MBO) zijn bekend. In elke categorie werd een Publieksprijs en een Juryprijs toegekend. Deze in totaal zes prestigieuze onderscheidingen voor vernieuwende producten of diensten werden uitgereikt op de eerste dag van de NOT.

  Lees meer >>

 • Officiele opening met Laurentien van Oranje

  NOT 2015 officieel geopend

  27 januari, 2015
  De Nationale Onderwijstentoonstelling 2015 is dinsdag 27 januari officieel geopend. Prinses Laurentien van Oranje en Marloes van der Meer (Leraar van het Jaar MBO) drukten op de rode knop, waarna met een luide knal en een uitbarsting van confetti de beurs feestelijk van start ging. Daarna knipte Joke Lorist, docent Speciaal Onderwijs, het lintje bij de ingang door en liepen prinses Larentien en Marloes van der Meer als eerste bezoekers naar binnen. Al snel gevolgd door een grote menigte onderwijsprofessionals die het spits afbeten. De NOT duurt nog tot en met 31 januari en is woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend.

  Lees meer >>

RSS
Logo IPON
Logo EDG-Media
Logo VIVES
Sublime FM
Logo EDG-Media
Logo VIVES
Logo IPON
Sublime FM

Uitgelicht

Staatssecretaris Sander Dekker:

““De aanstaande NOT lijkt me een mooie gelegenheid voor leraren om zich te laten inspireren.” Lees verder>> .
Uitgelicht
 Unites4Education

In duizend dagen naar vernieuwend onderwijs

Op deze plek vind je elke week een blog van een van de onderwijsprofessionals gelieerd aan United4education. In blog nummer 7 steekt Jan Fasen een hart onder de riem van schoolleiders die het voortouw nemen in de vernieuwingsslagen binnen het onderwijs.

Ipon

NOT