Vijf dagen inspiratie, de nieuwste
trends en ontwikkelingen.
Nu ook aandacht voor
‘Het jonge kind’. Mis het niet!

Na één bezoek weer helemaal bij

De NOT bestaat sinds 1963 en is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari 2017 opent de beurs haar deuren in de Jaarbeurs in Utrecht. Onderwijsprofessionals kunnen hier vijf dagen lang terecht voor inspiratie, de nieuwste trends en ontwikkelingen, diverse leuke activiteiten, workshops, presentaties, begeleide innovatieroutes en diverse optredens. Het uitgebreide programma is zoals elke editie nauwkeurig samengesteld in samenwerking met de adviesraad en het onderwijspanel. 

Op de NOT vind je interessante exposanten op het gebied van: 

 Bouw, Facilitair & Inrichting

 Dagtrips, Theater & Cultuur

 Leermiddelen & Materialen

 Leren & Onderwijzen met ICT

 Management, Advies & Organisatie 

Bezoekers

De NOT richt zich op de sectoren KO, PO, VO, MBO en BVE. Uit deze sectoren verwelkomen wij:

  • Docent/onderwijsondersteunend personeel (Leerkracht, lid vaksectie, intern begeleider, student PABO, ouderprofessionals, student, overig)

  • Directie & Management (Bestuur, directie, sector- en locatiemanager, bovenschool management, marketing, consultant)

  • ICT managers & -coördinatoren.

  • Facilitair managers

  • Pedagogisch medewerker/management

  • Ondersteunende diensten, overheid, uitgevers (vooral ook als exposant), multimediale dienstverleners, bibliotheken, kennisinstituten, adviseurs, overheid

Wil je op de hoogte blijven over NOT 2017? 

Half december verspreiden wij in samenwerking met EDG het NOT Magazine en de beursgids. In het NOT Magazine en de beursgids lees je alles over de actuele beursthema’s, deelnemende exposanten en het activiteitenprogramma. Hou ook onze Facebookpagina, ons Twitterprofiel in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
 

 

 

 

 

 

Bent u geïnteresseerd?

Bent u overtuigd en geïnteresseerd of wilt u eerst meer informatie aanvragen? Neem dan contact op. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

U kunt natuurlijk ook per email reageren of een vraag stellen.