Vijf dagen inspiratie, de nieuwste
trends en ontwikkelingen.
Nu ook aandacht voor
‘Het jonge kind’. Mis het niet!

Innovatie Award & Innovatieroute

Innovatieve producten en diensten van exposanten worden in de schijnwerpers gezet door middel van de Innovatie Award. Deze Award wordt uitgereikt in de sectoren PO, VO en MBO. Per sector heeft de jury vijf inzendingen genomineerd en twee keer per dag gaat de Innovatieroute langs de vijf genomineerden. Deze route is er zowel voor PO, als voor VO en MBO. Op de eerste dag van de NOT worden de drie winnaars bekend gemaakt. Ook de drie winnaars van de Publieksprijs worden dan onthuld. De Innovatie Award & Innovatieroute is een initiatief van Jaarbeurs waarbij een onafhankelijke vakjury de inzendingen van exposanten heeft beoordeeld. 

De jury wordt gevormd door de Leraren van het Jaar 2015:
•Andrew Niemeijer - Jury Voorzitter Innovatie Award NOT, Docent Engels, Promovendus Literatuur, Vicevoorzitter LerarenKamer.
•Wouter Siebers - Leraar van het Jaar 2015 PO, Groepsleerkracht en gedragsspecialist (M SEN)
•Lonneke Thijs - Leraar van het Jaar 2015 SO, Leerkracht speciaal onderwijs (cluster 4) & SVIB-er
•Rachel Baan - Leraar van het Jaar 2015 VO, Docent techniek-nask, informatiekunde (D&P) vmbo en Auteur / ontwikkelaar lesmateriaal techniek-nask en informatiekunde (D&P)
•Diederick de Vries - Leraar van het Jaar 2015 MBO, Docent MBO bij het Drenthe College

Inzendingen
Bekijk de inzendingen voor de innovatie award per sector. 
» Inzendingen PO
» Inzendingen VO
» Inzendingen MBO

Innovatieoute
Iedere beursdag is er voor elke sector twee keer per dag een route. Tijdens de route krijg je de meest opvallende innovaties binnen jouw vakgebied te zien. De routes worden begeleid door een hostess en bij iedere innovatie krijg je een elevatorpitch van één minuut te horen. In de elevatorpitch vertelt de exposant wat de innovatie inhoudt en wat er vernieuwend is aan dit product of deze dienst.

» Bekijk hier het programma en de tijdstippen van de diverse innovatieroutes.