Vijf dagen inspiratie, de nieuwste
trends en ontwikkelingen.
Nu ook aandacht voor
‘Het jonge kind’. Mis het niet!

Eten en drinken

Al die nieuwe kennis en informatie maakt hongerig. De NOT is daarom voorzien van meerdere horecapunten. Bovendien hebben we deze editie een aantrekkelijke catering actie.

Terrassen op de beursvloer
Op de diverse terrassen kun je terecht voor kleine hapjes, uitgebreide lunches, smoothies, fris en koffie/thee. Profiteer bovendien van onze catering aanbiedingen: een kop koffie of thee met een muffin t.w.v. € 5,00 voor maar € 3,95 (tussen 10.00 en 11.30 uur) of een sandwich met melk of karnemelk (12.00 – 14.00 uur) voor slechts € 5,50.

Je vindt de terrassen in de hallen 8 tot en met 11:

- Hal 8: Pauze Terras
- Hal 9: Lerarenkamer Terras
- Hal 10: School is out for Summer Terras
- Hal 11: Beweegterras

Momentspunten
Naast de terrassen met een apart uitgiftepunt vind je ook Moments-punten. Moments biedt een breed assortiment aan heerlijk eten en drinken op de beursvloer. Het is vooral snel en makkelijk, je wandelt met je broodje in de hand verder of neemt even plaats op het terras.

The Foodgate
The Foodgate is het self-service restaurant van de Jaarbeurs bij Entree West. Het is een wereld vol gezelligheid, geuren, kleuren en bedrijvigheid. Hier eet je wereldse gerechten. Van een grote diversiteit aan broodjes, salades en sappen tot complete wokgerechten, pasta's en een echte Amerikaanse hamburger.

Restaurant Zeyn
Zeyn is de ideale ontmoetingsplek in Utrecht, op elk moment van de dag. Je vindt Zeyn in het Beatrixgebouw op de begane grond.