Nieuws

Ook tijdens NOT 2017 is er weer heel veel nieuws op de beursvloer te zien voor iedereen die werkzaam is in het MBO. 

 • Senet lanceert StageKompas en OERknal

  22 januari, 2017
  Senet lanceert op de NOT 2017 twee nieuwe software oplossingen voor het onderwijs: StageKompas en OERknal. StageKompas richt zich op het voortgezet onderwijs en biedt scholen een totaaloplossing voor het stageproces voor leerling, docent, stagebureau en stagebedrijf. OERknal is gericht op het mbo onderwijs en biedt een oplossing om de OER (Onderwijs- en Examenregeling, red.) veel sneller en beter gereed te krijgen. 

  Lees meer >>

 • brein

  Nieuw lesmateriaal van Breingeheimen

  22 januari, 2017

  Breingeheimen ontwikkelt steeds nieuw lesmateriaal. Op de NOT presenteren ze twee nieuwe lesmethoden voor het MBO. Bezoek stand E120 in hall 9 en haal een gratis werkboek.

   

  Lees meer >>

 • Win een gratis museumles!

  19 januari, 2017

  Vergeet niet de coupon uit de beursgids in te vullen en in te leveren bij de stand van Paleis het Loo. Je ontvangt daarmee een leuke attentie én maakt kans op een gratis museumles!

  Lees meer >>

 • take care

  Take Care: De meest praktijkgerichte methode in de zorg

  17 januari, 2017
  De cliënt staat centraal, dat leren de studenten met Take Care. Servicegerichtheid, integraal werken en resultaatgerichtheid; die belangrijke kenmerken vind je overal terug in de methode. Daarmee helpt Take Care jouw studenten echt te ervaren hoe het er straks in de praktijk aan toe gaat. En dat is beter voor de studenten, en straks beter voor de cliënt.

  Lees meer >>

 • Horizon

  Educatieve programma's over duurzame energie door Horizon Fuel Cell Technologies

  3 januari, 2017
  Horizon Fuel Cell Technologies is de grootste leverancier van fuel cells onder de 1.000W, die door klanten in meer dan 65 landen worden gebruikt. Buiten deze professionele tak heeft Horizon ook een educatieve tak, waar producten worden geleverd voor het onderwijs om jonge mensen in contact te brengen met duurzame energie.
   

  Lees meer >>

 • Chatterbox

  Beursaanbieding: Chatterbox, het spel voor gesprekstraining Engels

  21 december, 2016
  Uitgeverij Deviant komt met een kaartspel voor het vak Engels: Chatterbox. Dit interactieve kaartspel daagt leerlingen uit om in het Engels in gesprek te gaan over alledaagse onderwerpen.

  Lees meer >>

 • Project app

  App4Talent – Focus op je toekomst!

  15 december, 2016
  Met App4Talent kunnen leerlingen stageopdrachten door middel van foto’s en video’s makkelijk vastleggen in hun smartphone. Op deze manier worden de kwaliteiten van de leerling zichtbaar voor docenten en werkgevers. Met het persoonlijk profiel kan de leerling gemakkelijk solliciteren bij (stage)bedrijven.

  Lees meer >>

 • webinar

  Verhoog je didactische kennis met de webinars van Uitgeverij Deviant

  14 december, 2016
  Uitgeverij Deviant is gestart met het organiseren van webinars waarmee docenten hun didactische kennis kunnen bijspijkeren.

  Lees meer >>

 • Demonstratie KlasseContact voor chronisch en langdurig zieke kinderen

  7 december, 2016
  Op honderden scholen voor PO, VO en MBO in Nederland is al een KPN Klasgenoot geplaatst. Met dit unieke video- én audiosysteem kan een zieke leerling vanuit thuis of het ziekenhuis een digitale verbinding maken met school en zo veel mogelijk lessen live volgen met zijn of haar klasgenoten. 

  Lees meer >>

 • GoFuture

  GoFuture – Onderneem jouw toekomst!

  29 november, 2016
  Lef, samenwerken en autonomie leer je niet uit een boek. Wél zijn dit de vaardigheden die bepalend zijn voor het latere succes van de leerlingen van nu.

  Lees meer >>

edg
edg
Ton Heerts

Ton Heerts, voorzitter MBO Raad:

“Naar de NOT ga je niet alleen voor de gezelligheid. Ik hoop vooral dat de mbo-docenten en bestuurders na een dag NOT de opgedane inspiratie ook meteen meenemen in hun werk.”

 

NOT

Blijf op de hoogte en
meld je aan voor
onze e-mail nieuwsbrief!