Vijf dagen inspiratie, de nieuwste
trends en ontwikkelingen.
Nu ook aandacht voor
‘Het jonge kind’. Mis het niet!

Malmberg methode inclusief een Chromebook of tablet

Malmberg basisonderwijs introduceert tijdens de NOT het Combipakket. Scholen kunnen meteen aan de slag met een Malmberg methode inclusief een Chromebook of tablet. Het Combipakket is vanaf februari beschikbaar. Het pakket bestaat uit een tablet of Chromebook met daarop de verwerkingssoftware van de gewenste Malmberg methode(n). En dit alles voor een vaste prijs per leerling. Zonder borg of zekerheidstelling. 

Op de stand van Malmberg zie je bij welke methoden het Combipakket wordt aangeboden en welke voorwaarden gelden. Standaard wordt een Lenovo tablet geleverd. Tegen een meerprijs is een upgrade mogelijk naar bijvoorbeeld een Chromebook. Dit aanbod geldt zowel voor scholen die nog niet met een Malmberg methode werken als voor scholen die al werken met de lesmaterialen van Malmberg. Zij kunnen makkelijk overstappen op dit Combipakket.  

Op de stand Van Malmberg is meer informatie verkrijgbaar over het Combipakket bij het onderdeel ‘Digitaal leren? ‘ Daar tref je bovendien het M-lab aan waar je zelf met de digitale materialen aan de slag kunt. Je vindt Malmberg bij stand C076 in hal 9.