Vijf dagen inspiratie, de nieuwste
trends en ontwikkelingen.
Nu ook aandacht voor
‘Het jonge kind’. Mis het niet!

All in the game

Met de serie pleinplakkers kun je je eigen 'games' samenstellen op elk (school)plein. Het spel bestaat uit vier onderdelen: letters, cijfers met rekentekens, standaard spelletjes en kleurplaatjes. Met deze onderdelen kun je eindeloos veel spring, ren en tik parcourtjes, opdrachten, uitdagingen en zelfs sportveldjes creëren. 

Met stoepkrijt kunnen de kinderen cijfers en letters oefenen, plaatjes inkleuren, sommen maken, woorden bedenken en raadsels of opdrachten verzinnen. 
De kinderen worden gestimuleerd om het spel naar eigen wens uit te breiden. ‘All in the game’ verandert jouw schoolplein in 1 groot interactief ‘game’ bord. 

Naast diverse spelen heeft KSP standaard sportveldpakketten samengesteld om op jouw school- of sportplein aan te brengen. Denk hierbij aan voetbal, tennis, basketbal, volleybal, hockey enz.
Ook heeft KSP verkeerspleintjes in het assortiment die je de mogelijkheid bieden om een educatief verkeersplein op het schoolplein aan te brengen. Dit zodat kinderen spelenderwijs de verkeersregels leren. Het assortiment met o.a. verkeersborden, stopstrepen, zebrapaden, verkeerslichten etc. biedt de mogelijkheid om jouw eigen verkeersplein te ontwerpen en op maat in te richten.

Bezoek stand 09.C061 voor meer informatie.