Vijf dagen inspiratie, de nieuwste
trends en ontwikkelingen.
Nu ook aandacht voor
‘Het jonge kind’. Mis het niet!

ThiemeMeulenhof introduceert MIXED

Uitgeverij ThiemeMeulenhof komt met MIXED, de nieuwe lesmethode voor de profielen Zorg & Welzijn, Economie & Ondernemen en Dienstverlening & Producten van het vernieuwde, beroepsgerichte vmbo. "Met MIXED bepaal je zelf de optimale mix, passend bij jouw school en leerlingen", aldus de uitgeverij.

MIXED biedt alle vrijheid om beroepsgerichte keuzevakken uit verschillende profielen naar wens aan te bieden. Ook kan men zelf de keuze maken om grotendeels te werken met lesmateriaal op papier of vooral digitaal. Door het gebruik van werkplekken en werkbedrijven staat de beroepspraktijk centraal in het lesmateriaal. MIXED is bovendien modulair opgebouwd. Je hebt dus alle ruimte om zelf je eigen onderwijs in te richten. LOB is bij MIXED geen afzonderlijk vak, het is ge├»ntegreerd in de profielmodules en keuzevakken die de leerling volgt. 

Toetsen op basis van RTTI
RTTI is een taal over leren, om leerdoelen expliciet te maken en leerlingen gerichte feedback te geven. Met de RTTI-toetsen van MIXED kan je kant-en-klare toetsen gebruiken. Zelf toetsen samenstellen naar eigen wens en inzicht kan ook. Toetsen gedifferentieerd naar BB, KB en GL vormen een belangrijk onderdeel bij de profielmodules van MIXED. 

Gemak voor docenten

Bij MIXED is uitgebreid digitaal docentenmateriaal beschikbaar. Dankzij de handleidingen, een overzicht van de eindtermen en leerdoelen, antwoordmodellen en digibordmateriaal ben je weinig tijd kwijt aan voorbereiden van lessen en nakijkwerk. Zo kan je je focussen op het lesgeven en ondersteunen van leerlingen.

Meer nieuws rondom Taalverhaal.nu en Uitgeverij ThiemeMeulenhoff vind je op de NOT.