Vijf dagen inspiratie, de nieuwste
trends en ontwikkelingen.
Nu ook aandacht voor
‘Het jonge kind’. Mis het niet!

Route & Contact

De NOT wordt gehouden in de Jaarbeurs, in hartje Utrecht en naast Utrecht CS. Hier komen niet alleen treinen uit alle windrichtingen aan, er is ook een groot busstation waar veel streeklijnen halt houden. De makkelijkste manier om naar de Jaarbeurs te komen is dan ook per openbaar vervoer.Gezien de verwachte drukte is dit de beste oplossing.

NS Reisplanner »
OV 9292 »

Speciale NOT-korting op je treinkaartje

Zorgeloos naar de beurs? Pak de trein! Binnen 5 minuten loop je van het station naar de NOT. Bovendien krijg je met een speciale actie van de NS 20% korting op je treinkaartje.

» Via deze link kun je een treinkaartje met korting bestellen.

mobiel

Treinkaartje op je mobiel

Via deze link kun je ook een treinkaartje op je mobiel bestellen. Je hoeft dan niets uit te printen. Het werkt heel eenvoudig. Er zijn maar 2 dingen waar je op moet letten.

  1. Je moet als gebruiker de NS Reisplanner-app op je mobiel hebben
  2. Aan het einde van je bestelling, moet je op de selfservice pagina (de pagina waar je normaal je ticket print) even opletten. Klik hier op ‘laad in de Reisplanner app’ in plaats van in plaats van ‘printen’ .

Let op! De actie is alleen geldig in combinatie met je toegangsbewijs voor de NOT. Dit moet je bij controle in de trein de conducteur laten zien. En je kunt pas instappen vanaf 9.00 uur 's morgens. Voor die tijd betaal je het volle tarief. 

Auto en parkeren

De Jaarbeurs ligt tussen het centrum en de A2. Je parkeert je auto op één van de vele parkeerterreinen rondom de Jaarbeurs. Je betaalt hier € 4,00 per uur, met een maximum van € 16,- per dag. Je kunt online al een plaatsje reserveren en je betaalt dan slechts € 15,-. Op de ring van Utrecht wordt de Jaarbeurs al aangegeven en op de elektronische borden boven de weg wordt ook de actuele parkeersituatie weergegeven. Direct naast de A12 ligt P+R Westraven, een snelle tramverbinding brengt je in 10 minuten bij de Jaarbeurs. De tram vertrekt elke 7 minuten.

NB: in Utrecht en rondom de Jaarbeurs wordt veel aan de weg gewerkt. Raadpleeg voor de laatste stand van zaken op de weg: www.utrechtbereikbaar.nl.