Vijf dagen inspiratie, de nieuwste
trends en ontwikkelingen.
Nu ook aandacht voor
‘Het jonge kind’. Mis het niet!

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer 
Het Jaarbeurscomplex is uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar. Het complex grenst aan het Centraal Station. Utrecht CS is het meest centraal gelegen station van Nederland met minimaal elk half uur sneltreinverbindingen uit zes richtingen. Koop je je kaartje bovendien in de Spoordeelwinkel, dan ontvang je ook nog eens 20% korting op je treinretour! Let op: Deze tickets zijn alleen geldig na 9.00 uur 's ochtends en op vertoon van de bevestingsmail van je NOT toegangskaart. 

» Plan je reis met het openbaar vervoer

Een combinatie van openbaar vervoer en auto is ook goed mogelijk. In de omgeving van Utrecht zijn diverse stations met een Park & Ride voorziening.

Route & parkeren

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. 

Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. Het parkeertarief bedraagt € 3,75 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 15,00 per dag. Voor vertrek rekent u af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen. Voorafgaand aan uw bezoek aan Jaarbeurs kunt u ook online alvast een parkeerplaats reserveren. Een dagkaart kost dan € 14,00. 

Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u op alle parkeerterreinen gratis parkeren. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen.
Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook zijn op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten.

Milieuzone
In het centrum van Utrecht geldt een milieuzone voor oudere personen- en bestelauto’s en vrachtwagens op diesel. Deze milieuzone is met borden aangegeven. Meer informatie hierover vind je op de website van de gemeente Utrecht.

Park & Ride

Utrecht kent vier Park + Ride locaties. U kunt uw auto bij één van deze stations parkeren en het laatste stukje van de reis met het openbaar vervoer afleggen. Een combikaartje voor Park + Ride kost € 5,00 per dag. Voor dat bedrag kunt u uw auto een hele dag parkeren en met bus of sneltram naar het centrum en weer terug, voor maximaal vijf personen.
» Ga naar de website van Park & Ride in Utrecht.

P + R Westraven

Via A12 - afslag 17 en volg de bewegwijzering naar ‘Westraven’
Adres voor navigatiesysteem auto: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht

P + R Papendorp

Via A12 - afslag 16 (Nieuwegein/Papendorp) en volg de bewegwijzering naar ‘Papendorp’
Adres voor navigatiesysteem auto: Papendorp, Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht

P + R Muziektheater 

Via A2 - afslag 7 en volg de bewegwijzering naar ‘Muziektheater’
Adres: Stockholmstraat, P&R Leidsche Rijn Centrum

P + R De Uithof

Ten oosten van de stad. Via A28 - afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg de borden naar 'P+R De Uithof'.
Adres voor navigatiesysteem auto: Utrecht; Universiteitsweg, kruising A28.

 

Route naar de Jaarbeurs