Nieuws

Ook tijdens NOT 2017 is er weer heel veel nieuws op de beursvloer te zien voor iedereen die werkzaam is in het voortgezet onderwijs. 

RSS

Mediacontainer

edg
edg

Voorzitter VO-raad Paul Rosenmöller:

“Werken in het onderwijs wordt steeds meer een teamsport. De NOT kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Ik wens leerlingen toe dat hun leraren en schoolleiders zich volop laten inspireren door wat ze op de NOT zien en horen van alle onderwijscollega’s.”

 

Innovatie Award 

Innovatieve producten en diensten van exposanten worden in de schijnwerpers gezet door middel van de Innovatie Award. Deze Award wordt uitgereikt in de sectoren PO, VO en MBO. Per sector heeft de jury vijf inzendingen genomineerd en twee keer per dag gaat de Innovatieroute langs de vijf genomineerden.

Deze route is er zowel voor PO, als voor VO en MBO. Op de eerste dag van de NOT worden de drie winnaars bekend gemaakt. Ook de drie winnaars van de Publieksprijs worden dan onthuld. De Innovatie Award & Innovatieroute is een initiatief van Jaarbeurs waarbij een onafhankelijke vakjury de inzendingen van exposanten heeft beoordeeld.

NOT

Blijf op de hoogte en
meld je aan voor
onze e-mail nieuwsbrief!