Activiteiten VO

Onderwijsacademie Voortgezet Onderwijs

De Onderwijsacademie biedt tijdens NOT 2017 een keur aan presentaties en workshops over actuele thema’s. De sessies werden verzorgd door leraren en organisaties als de VO-raad, de Algemene Vereniging Schoolleiders, Kennisnet, Mediawijzer, SLO en TechniekTalent.nu. » Bekijk hier het programma.

Innovatie Award & Innovatieroute VO

Iedere beursdag kun je onder begeleiding van een hostes meellopen op de specifieke Innovatieroute voor het Voortgezet Onderwijs. Tijdens de route krijg je de meest opvallende innovaties binnen jouw vakgebied te zien.  » Bekijk hier de nominaties of lees hier meer over de jury.

Young Professionals VO

In samenwerking met de LerarenKamer is er een apart inhoudelijk programma opgezet voor young professionals. Op vrijdag 27 januari staat de Onderwijsacademie van PO in zijn geheel in het teken van leraren die net een aantal jaren in het onderwijs vak actief zijn. Leraren van het Jaar gaan in op knelpunten waar zij als starters tegenaan liepen. Zij bieden handvatten en geven praktische tips. » Bekijk hier het programma.

Onderwijsacademie Leren en Onderwijzen met ICT

Laat je bijpraten over de meest actuele thema's op het gebied van leren en onderwijzen met ICT. 

Podium Bouw, Facilitair & Inrichting

Meer weten over onderwijs in combinatie met bouw, facilitair en inrichting? Kom dan naar dit podium en laat je inspireren door ervaren sprekers.

Podium Dagtrips, Theater en Cultuur

Hier vind je informatieve presentaties van exposanten op het gebied van dagtrips, theater en cultuur.

Theaters

Onder de namen theater groen, blauw, oranje en paars vind je de commerciële presentatiesessies. Deze sessies worden door exposanten gegeven. Indien je verzekert wilt zijn van een plek dan kun je je via de voorregistratie aanmelden voor een sessie. Vrije inloop is alleen mogelijk als er nog vrije plaatsen beschikbaar zijn. » Bekijk hier het programma.