Vijf dagen inspiratie, de nieuwste
trends en ontwikkelingen.
Nu ook aandacht voor
‘Het jonge kind’. Mis het niet!

CONCEPT

NOT is een totaalconcept met een compleet product- en informatie aanbod. U ontmoet bezoekers uit verschillende segmenten en sectoren op zoek naar gerichte informatie en inspiratie voor de ontwikkeling van hun dagelijkse lespraktijk.
Bekijk ook de animatie en download de infographic.

 

 


Onderwijspanel en Adviesraad

Ruim een kwart van deze bezoekers komt voor onze inhoudelijke sessies. We bieden in 2017 een zeer inhoudelijk programma, samengesteld door onze gespecialiseerde adviesraad. Het onderwijspanel is sinds dit jaar actief en bestaat uit 1500 deelnemers uit verschillende segmenten en sectoren. Zij adviseren o.a. over de de inhoud en de sprekers.

 

 


We bieden u alle ruimte voor maximale exposure

Deelnemen aan de NOT is voor elke ondernemer mogelijk. De mogelijkheden zijn:
  • Het reserveren van een stand. Bekijk hier de tarieven
  • Deelnemen als sponsor. Bekijk hier de leaflet sponsoring.
  • Het geven van een presentatie.
  • Vermelding in de NOT 365Update. Download hier de tarieven
  • Op een bijzondere manier uw innovatie in de onderwijsbranche in de spotlights zetten? Bekijk hier de informatie over de Innovatie Award
    Deelnemers kunnen producten of diensten voordragen die in de periode 1 februari 2015 t/m 1 oktober 2016 in het onderwijs zijn gelanceerd.
Wilt u meer weten over de verschillende deelnamemogelijkheden, neem dan contact op met Nils Cramer, accountmanager. U kunt hem bereiken via service@jaarbeurs.nl of +31(0)30 - 295 29 99. Kijk voor een handig overzicht ook op onze actiepagina.

Bezoekersdoelgroepen

De NOT is de plek bij uitstek om uw doelgroep te ontmoeten. De beurs richt zich op onderwijsprofessionals met de volgende functies:
• Docent/onderwijsondersteunend personeel
• Directie en management
• ICT managers en -coördinatoren
• Facilitair managers
• Pedagogisch medewerker/management
Het overgrote deel van de bezoekers van de NOT is beslissingsbevoegd en oriënteert zich op het doen van nieuwe investeringen.

 


Segmenten en sectoren

Met ruim veertigduizend bezoekers is de NOT de grootste tweejaarlijkse vakbeurs voor onderwijsprofessionals in de sectoren:
1. Kinderopvang (KO)
2. Primair onderwijs (PO)
3. Voortgezet onderwijs (VO)
4. Middelbaar beroepsonderwijs (MBO)

Een gesegmenteerde campagne en een duidelijke indeling op de beursvloer zorgen voor een nog meer gerichte benadering van uw publiek. De segmenten zijn:
1. Bouw, facilitair en inrichting
2. Management, advies en organisatie
3. Leren en onderwijzen met behulp van ICT
4. Leermiddelen en materialen
5. Dagtrips, theater en cultuur


Resultaten vorige editie

Nieuwe trends in het onderwijs en inspiratie opdoen zijn belangrijke motieven om NOT te bezoeken. Vorig jaar plaatste één derde van de bezoekers een order bij exposanten en nog eens 43 procent deed investeringsplannen op tijdens het beursbezoek. Met gemiddeld 5 vervolgafspraken en 26 standsbezoeken beoordeelde bezoekers en exposanten de beurs met een zevenenhalf!

Facts & Figures 2017
Aantal bezoekers: 38.875

Meer weten? Bekijk de factsheet 2017 voor meer resultaten.

45%

Van de bezoekers is docent/leerkracht.

69%

Van de bezoekers werkt in het primair onderwijs.

NOT 2015
NOT 2015
NOT 2015
NOT 2015
NOT 2015
NOT 2015
NOT 2015
NOT 2015

Deelnemerslijst

NOT is populair, we zijn de grootste en oudste ontmoetingsplaats voor professionals in het onderwijs. In 2015 vond 63% van de deelnemers het bezoekersaantal goed tot uitstekend. En 63% van de 418 deelnemers overweegt een herdeelname.

 


Data & Tijden

De NOT wordt gehouden van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. De openingstijden voor bezoek zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

 


Logo IPON
Logo EDG-Media
Logo VIVES
Logo IPON
Logo EDG-Media
Logo VIVES