Praat mee, denk mee en inspireer ons

Als NOT hebben we de reputatie elke keer weer een evenwichtig inhoudelijk programma te bieden met sessies waarop onze bezoekers zitten te wachten. Ruim twintig procent van onze bezoekers bezoekt één of meerdere sessies van de Onderwijsacademie.

Daar zijn we trots op, te meer daar de sessies hoog gewaardeerd worden. Dat komt door de inbreng van het onderwijsveld zelf.

Adviesraden

Het programma van de Onderwijsacademie wordt samengesteld door drie adviesraden. Hierin zitten professionals uit het veld zelf. We hebben drie adviesraden:

  • Didaktiek
  • Facilitair & Inrichting
  • Opleiding, Advies en Beleid

Elke adviesraad komt per editie viermaal bij elkaar.

Wilt u meedenken. Heel graag, stuur een mail naar » Audrey Wilschut. Audrey  is Brand manager van de NOT.
 

Onderwijspanel

De leden van de adviesraden maken het grote raamwerk. Daarna komt het aan op finetunen. We leggen de ideeën voor aan het online onderwijspanel. Dit is een community van 1.200 deelnemers. Allemaal werkzaam in het veld, onderwijzend en ondersteunend. 


Het Onderwijspanel zet de puntjes op de I, doet extra suggesties voor de inhoud en draagt bijzondere sprekers voor.

We willen het Onderwijspanel graag uitbreiden. Geïnteresseerd om online een inhoudelijke bijdrage te leveren aan de NOT, meld u aan voor het onderwijspanel. Dit kan simpel, mail »Audrey Wilschut 

Ik vertel u graag alles

Waarmee kan ik u helpen? Heeft u vragen of komt u er even niet uit. Neem dan contact met mij op zodat ik u verder kan helpen. Bel gerust. Ik ben bereikbaar op 06 23525644. U kunt mij ook mailen.

Mail Floris Engel