Facts & Figures

Met een ferme gongslag opende koningin Máxima de onderwijsbeurs NOT 2017. De beurs is met 38.875 bezoeker buitengewoon positief verlopen. Eenderde van het bezoek was met concrete investeringsplannen naar Utrecht gekomen, gemiddeld investeringsbedrag per persoon was 25 duizend euro. De NOT kreeg van het bezoek een 7,6 als waarderingscijfer.

Primair onderwijs

Het overgrote deel van de bezoekers is als leerkracht werkzaam in het primair onderwijs. De interesse van de bezoekers ging en masse uit naar leermiddelen en -materialen PO, gevolgd door leren en onderwijzen met ICT.

Op de hoogte blijven

Bezoekers gaan primair naar de NOT omdat ze op de hoogte willen blijven van nieuwe leermiddelen en methodes. Dit was voor 72 procent van de ondervraagde bezoekers de belangrijkste reden.

We vertellen u graag nog veel meer

Bedrijven kunnen op verschillende manieren deelnemen aan NOT 2019. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Floris Engel
Account manager
floris.engel@jaarbeurs.nl
06 2352 5644

Audrey Wilschut
Brandmanager
audrey.wilschut@jaarbeurs.nl
06 5143 9351 

Ik vertel u graag alles

Waarmee kan ik u helpen? Heeft u vragen of komt u er even niet uit. Neem dan contact met mij op zodat ik u verder kan helpen. Bel gerust. Ik ben bereikbaar op 030 295 2999. U kunt mij ook mailen.

Mail Floris Engel