NOT Innovatie Award 2019


De beste manier om uw innovatie heel gericht aan de onderwijsbranche te presenteren

Zoekt u een bijzondere manier om uw innovatie in de onderwijsbranche in de spotlights te zetten? Dan is de NOT Innovatie Award & Route iets voor u. Profiteer van de opvallende exposure die deze award biedt. Onder de naam NOT Innovatie Award & Route worden tijdens de NOT 2019 nieuwe of vernieuwende producten of diensten in de schijnwerpers gezet. De Innovatie Award & Route is een initiatief van Jaarbeurs waarbij een onafhankelijke vakjury » de inzendingen van exposanten beoordeelt.

Zowel voor als tijdens de beurs staat uw innovatie volop in de belangstelling bij de bezoekers

Voor slechts € 550,00 profiteert u op verschillende manier van aandacht:

  • vermelding op de NOT website
  • product in de schijnwerpers in een speciale expositie op de beursvloer
  • selectie voor de publieksprijs

Bent u genomineerd? Dan komt er ook een 'guided tour' minimaal twee keer per dag langs uw stand op de beursvloer.

Wie kan deelnemen?

Deelname staat open voor alle exposanten van de NOT 2019. Deelnemers kunnen producten of diensten voordragen die in de periode 1 februari 2017 t/m 1 oktober 2018 in het onderwijs zijn gelanceerd. Bekijk de informatiefolder over de Innovatie Award en Route »   

Awarduitreiking

Alle innovaties worden door de vakjury beoordeeld. Per sector (KO, PO, Vo en MBO) wordt een winnaar uitgeroepen. Daarnaast is er een publieksprijs. Alle winnaars worden bekendgemaakt op de beurs op dinsdag 22 januari 2019.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Floris Engel. Hij adviseert u graag over een optimale deelname aan de Innovatie Award & Route. 
T +31 (0)30-295 2999
E service@jaarbeurs.nl

Direct inschrijven?
Ga naar het formulier om u direct in te schrijven »