21 t/m 25 januari 2025 in Jaarbeurs, Utrecht

Voor ontwikkeling én groei

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs!

De editie van 2023 zit erop, maar in 2025 vindt de volgende NOT plaats. Tot dan!

Interview met Erik Scherder

🎥 Tijdens de NOT 2023 gaf Erik Scherder, hoogleraar klinische neuropsychologie, een ontzettend leerzame én interessante presentatie: ‘Daag uit die hersenen’ in een bomvol EdTech theater op de NOT . Na afloop gingen Sanne Ramakers (Juf Sanne) en Sander Gordijn (Meester Sander) met hem in gesprek.
.

NOT 2023 in beeld op NOTv

De NOT 2023 zit erop!

Wat was het fijn om elkaar na vier jaar eindelijk weer live te ontmoeten. Van 24 t/m 28 januari maakten we er met zijn allen vijf dagen lang een onvergetelijk onderwijsfeest van in Jaarbeurs, Utrecht.

Op de NOT zag je de laatste trends en ontwikkelingen in het onderwijs, spotte je volop innovaties en producten en was er veel kennis en inspiratie te halen in de Academie ‘Voor ontwikkeling én groei’, Studielokalen en het nieuwe EdTech College.

Jij komt toch zeker ook?

We zijn ons bewust hoe hoog de werkdruk en kostbaar tijd is in de onderwijs- en kinderopvangsector. Maar echt, de NOT is voor jou als professional echt interessant!

  • Je bent in één dag helemaal op de hoogte van de nieuwste leermiddelen;
  • Je ziet innovaties, producten en diensten van honderden exposanten;
  • Je investeert in jouw professionele ontwikkeling én groei;
  • Je kunt leerzame en inspirerende presentaties en workshops bijwonen;
  • Je wordt in het EdTech College bijgepraat over digitalisering van het onderwijs.

En het is natuurlijk ook een superleuke en gezellige dag uit voor jou en je collega’s.

Nieuwe online magazine NOT 2023

Laat je inspireren en lees het nieuwe e-zine over de NOT 2023. Wat hebben Juf Sanne, Prinses Laurentien, Eric van ’t Zelfde en Allard Lindhout met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal sprekers op de NOT 2023 en worden in het e-zine samen met vele andere sprekers en aanwezigen uitgelicht en uitgebreid geïnterviewd.

Lees het online magazine

NOT 2023: vijf segmenten in drie beurshallen

Didactiek (Hal 1)
Technologie & ICT (Hal 2)
Dagtrips, Theater & Cultuur (Hal 2)
Facilitair & Inrichting (Hal 3)
Opleiding, Advies & Beleid (Hal 3)

Winaars NOT Innovatie Award bekend!

Op de beursvloer van de NOT zijn dinsdag 24 januari 2023 de winnaars bekendgemaakt! De vakjury heeft de juryprijzen toegekend aan Sportibox van Sportdocent (KO), VVN Minecraft Verkeerseducatie van Veilig Verkeer Nederland (PO en SO) en Infento Pro Kits van Infento. De winnaar van de publieksprijs is, met een ruime meerderheid aan stemmen, De Denkmat van Kleine Grote Denkers.

Laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je aanloop naar de NOT 2023 als eerste nieuwtjes ontvangen over de beurs? Dat kan! We houden je graag op de hoogte. De nieuwsbrief stopt automatisch twee weken na afloop van de beurs.

Partners