30 november t/m 4 december 2021 Jaarbeurs, Utrecht

Vernieuwend onderwijs & opvang

NOT 2021: hét hybride vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair of voortgezet onderwijs en hét startpunt om alles te weten te komen over de laatste innovaties en ontwikkelingen in de onderwijswereld.

Wat kun je verwachten?

Eindelijk kunnen we elkaar weer live spreken en ontmoeten! Wij kijken dan ook enorm uit naar de eerstvolgende editie van de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) van 30 november t/m 4 december 2021 in Jaarbeurs, Utrecht.

Ben jij professional in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair of voortgezet onderwijs? Kom dan naar de NOT en laat je inspireren door het brede aanbod van exposanten, bezoek interessante sessies in de  Studielokalen en Exposantentheaters en wissel kennis uit met vakgenoten.

Zien we jou ook? Registeer je nu voor een gratis bezoek.

Registreer je gratis

Thema ‘Vernieuwend onderwijs & opvang’

De komende editie van de NOT staat in het teken van ‘vernieuwend onderwijs en opvang’, met natuurlijk veel aandacht voor leren en werken op afstand en de nieuwste digitale leermiddelen!

Mis niets, bezoek deze on(der)wijs interessante beurs.

NOT live én digitaal

Primeur: de komende editie van de NOT 2021 is een hybride event. Dat betekent een mix van een live vakevent én online connecties maken en sessies terugkijken. Zo hoef je niets te missen.

Om kennis te vergaren, te netwerken en innovaties te zien nodigen we je graag uit naar Jaarbeurs te komen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om NOT digitaal te beleven; voor aanvang én na afloop van het event kun je virtueel netwerken met exposanten en vakgenoten via ons nieuwe online platform. Tevens plaatsen wij na afloop van de NOT alle lezingen gehouden in de twee Studielokalen online, zodat je die nog eens rustig kunt terugkijken.

Kortom: volop interactie, zowel op de beursvloer als online!

Genomineerden voor Leraar van het Jaar 2021 bekend

Tijdens een speciale online bijeenkomst begin 2021 zijn per sector 3 genomineerden bekend gemaakt! Zij treden in 2021 op als ambassadeur en maken kans op de titel ‘Leraar van het Jaar 2021’. Wie dat worden? De ontknoping volgt tijdens de finale op 4 december op de NOT!

Bekijk de video
Wie zijn per sector de genomineerden voor de verkiezing Leraar van het Jaar 2021?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van NOT

Wil jij in aanloop naar de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) 2021 het laatste nieuws rondom de beurs in je mailbox ontvangen? Dat kan!


    Door te klikken op verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de NOT Online nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Hoofdmediapartner