Volgende editie: 24 t/m 28 januari 2023 in Jaarbeurs, Utrecht

Ontwikkeling en groei

Het vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs en hét startpunt om alles te weten te komen over de laatste innovaties en ontwikkelingen in de onderwijswereld. Met in 2023 als centraal thema ‘Ontwikkeling en groei’.

Ga direct naar:

Wat kun je verwachten?

De eerstvolgende editie van de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) vindt plaats van 24 t/m 28 januari 2023 in Jaarbeurs, Utrecht.

Ben jij professional in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair of voortgezet onderwijs? Kom dan naar de NOT 2023 en laat je inspireren door het brede aanbod van exposanten, bezoek interessante sessies in de Studielokalen en Exposantentheaters en wissel kennis uit met vakgenoten.

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief houden we je automatisch op de hoogte over het laatste nieuws rondom de NOT 2023 en vanaf wanneer je je kunt aanmelden voor een gratis bezoek!

De vier Leraren van het Jaar 2021

De winnaars zijn op een ingetogen, coronaproof wijze, bekendgemaakt! Angela Esajas, Jasper van der Noordt, Ismail Aghzanay en Kirsten Cuppen mogen zich Leraar van het Jaar noemen. De beoordeling door de verschillende vakjury’s vond online plaats. En de bekendmaking van de winnaars, opgeluisterd met een bijdrage van Peter Heerschop, was op 4 december jl. live vanuit Laren door iedereen te volgen.

Lees verder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van NOT

Wil je aanloop naar de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) 2023 als eerste updates ontvangen? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen, is jouw naam en e-mailadres hier achterlaten.


    Door te klikken op verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de NOT Online nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Hoofdmediapartner

    Partners