Artikel 17 mei 2022

Fransie Becker country manager Signpost Nederland

Fransie Becker wordt de nieuwe country manager van Signpost in Nederland. Hij moet het bedrijf tegen volgend jaar doen groeien naar een twintigtal medewerkers.

De Belgische onderneming Signpost richt zich uitsluitend op het onderwijs met zowel hard- als software-oplossingen. Het telt honderd werknemers en is actief in Spanje, Frankrijk en sinds een kleine twee jaar in Nederland. De verwachting is dat er tegen 2023 zo’n 50.000 laptops aan de Nederlandse scholen zullen verkocht worden. De Signpost-groep wil dit jaar nog het 300.000ste toestel in het onderwijs zetten.

Nederland krijgt dus met Fransie Becker een nieuwe country-manager. Hij verdiende zijn strepen onder andere bij Staples als business development associate van 2014 tot 2018. Vervolgens ging hij aan de slag bij het retailbedrijf Viking als enterprise accountmanager. In de lente van 2019 kwam hij in de it-sector terecht als senior education & B2B accountmanager bij Asus. Ruim twee jaar later vertrok hij naar Getac als business development manager maar nu moet hij dus Signpost leiden. 

Lees het volledige artikel op computable.nl