Wat gebeurt er zoal op de NOT 2021?

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) opent van 30 november t/m 4 december haar deuren in Jaarbeurs. Vijf dagen lang maken we er met zijn allen een mooi onderwijsfeest van. Natuurlijk nodigen we jou ook graag uit te komen!

Registreer je hier

Uitreiking NOT Innovatie Award

Op de eerste beursdag van NOT worden de winnaars bekend gemaakt van de NOT Innovatie Awards. Welk product en/of dienst gaat er dit jaar met de Juryprijs of Publieksprijs vandoor?

De jury heeft uit de 18 inzendingen inmiddels 5 genomineerden voor de Juryprijs bekend gemaakt.

Welke innovatie verdient volgens jou een de Publieksprijs? Je kunt vanaf nu jouw stem uitbrengen en mede bepalen wie de winnaar wordt.

Nieuw: NOTv

Via ons YouTube kanaal en onze social kanalen ‘broadcasten’ we vlogs en het NOT Journaal met Meester Sander. Daarnaast kun je via ons nieuwe online platform na afloop van de NOT een aantal interessante lezingen en workshops nog eens rustig kijken.

In aanloop naar en tijdens de NOT gaan we vloggen! Over sprekers, prijswinnaarsacties, exposantennieuwtjes en nog veel meer!

NOT Journaal

Meester Sander presenteert tijdens de NOT dagelijks het NOT Journaal!  Met een camera in de hand gaat hij de beursvloer op, interviewt bezoekers en exposanten en legt alle nieuwtjes en handige tips op beeld voor je vast.

NOT Webinars

Tijdens de NOT 2021 zijn er veel interessante lezingen en workshops in de twee Studielokalen. Een presentatie gemist en deze (nog eens) bekijken? Geen probleem, de presentatiesessies in Studielokaal 1 en 2 worden opgenomen en staan na afloop van de beurs ook op NOTv geprogrammeerd.

Bekijk programma

Wie wordt ‘Leraar van het jaar 2021’?

Het feest van het hele onderwijs, georganiseerd door en voor leraren! Met de verkiezing worden het vakmanschap en de passie voor het onderwijs zichtbaar en krijgen leraren een welverdiend podium. Per sector zijn de genomineerden bekend, op 4 december volgt tijdens de finale op de NOT de ontknoping!