Facilitair & Inrichting - Hal 3

Veel schoolgebouwen bevinden zich in een transitiefase naar een gezonde, toekomstbestendige leef- en lesomgeving, waar leerlingen en leraren zich nu en in de toekomst prettig voelen en goed kunnen presteren. Gebouwen, interieurs en alle toebehoren en hulpmiddelen voor onderwijs en opvang worden flexibel, slim en circulair. Refurbish, duurzame en zelfs circulaire renovaties zijn steeds vaker de norm. Ruimtes worden multifunctioneel en zijn in een handomdraai aan te passen. Daardoor kan onderwijs en opvang gedifferentieerd en aangepast aan het doel worden aangeboden. Op de NOT kom je in hal 3 alles te weten over de laatste trends en ontwikkelingen in facility management en inrichting.

Registreer je voor gratis toegang

Facility management wordt steeds digitaler

Door onderling verbonden technologieën creëren we slimme gebouwen die duurzamer, efficiënter en productiever voor hun gebruikers zijn. Een gezond binnenklimaat is bovendien actueler dan ooit. Ook de buitenruimte wordt breed inzetbaar, is groener en biedt meer uitdaging voor beweging. Het segment Facilitair & Inrichting in hal 3 geeft je inzicht in actuele ontwikkelingen, de nieuwste innovaties en brengt je in contact met aanbieders als Wieblie.

Registreer je voor gratis toegang

Bewegend Leren Plein

Op het Bewegend Leren Plein zijn dagelijks demonstraties van en kennissessies over bewegingsonderwijs en bewegend leren. Dat je daarbij zelf ook niet stil blijft staan, spreekt voor zich. Op het plein kun je deelnemen aan uiteenlopende praktische workshops, die je de volgende dag direct met je eigen groep kunt toepassen. Ook geven verschillende organisaties hun visie op het actuele bewegingsonderwijs en bewegend leren.

Kom in beweging en meld je aan voor de NOT

Leerzame en inspirerende pre­sen­ta­ties en sessies

In hal 3 kun je in het theater van de Academie ‘Voor ontwikkeling én groei’ leerzame presentaties bezoeken over ‘Het kan wel: Duurzame ambities realiseren‘ door Yanthe Boom, ‘Het Schoolplein als Natuurrijk & Gezond Klaslokaal‘ door Vincent van der Veen en ‘Een leeromgeving die met je meebeweegt’ door sprekers van draaijer+partners en ‘Beter leren in een gezond ingericht gebouw‘ door Lianne Bongers.

Bekijk het programma