NOT in beeld op NOTv

Interview hoogleraar klinische neurospsychologie Erik Scherder

Interview Erik Scherder

Op de NOT 2023 gaf Erik Scherder, hoogleraar klinische neuropsychologie, een ontzettend leerzame én interessante presentatie: ‘Daag uit die hersenen’ in een bomvol EdTech theater op de NOT . Na afloop gingen Sanne Ramakers (Juf Sanne) en Sander Gordijn (Meester Sander) met hem in gesprek.

Het was een geweldige ervaring om te gast te zijn bij de NOT! Ontzettend gemotiveerd publiek die echt willen gaan voor het beste onderwijs.

- Hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder
NOTv aflevering 5

NOTv – aflevering 5

De deuren van NOT 2023 zijn gesloten… Wat was het toch weer een on(der)wijs feest en fijn om elkaar te zien en spreken. 𝐁𝐞𝐳𝐨𝐞𝐤𝐞𝐫𝐬, 𝐞𝐱𝐩𝐨𝐬𝐚𝐧𝐭𝐞𝐧, 𝐬𝐩𝐫𝐞𝐤𝐞𝐫𝐬… 𝐛𝐞𝐝𝐚𝐧𝐤𝐭 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐦𝐚𝐚𝐥 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐮𝐥𝐥𝐢𝐞 𝐚𝐚𝐧𝐰𝐞𝐳𝐢𝐠𝐡𝐞𝐢𝐝, 𝐞𝐧𝐭𝐡𝐨𝐮𝐬𝐢𝐚𝐬𝐦𝐞 𝐞𝐧 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭𝐢𝐞! Wat een passie, energie én trots hebben we de afgelopen vijf dagen gezien bij iedereen die bij het onderwijs betrokken is.

Op naar de volgende editie van 21 t/m 25 januari 2025. Zien we jou dan ook weer? 👋

NOTv aflevering 4

NOTv – aflevering 4

Juf Sanne en Meester Sander interviewden Michael Hermansson over zijn micro-lessen en het wow-effect; kennis is cool! Verder namen ze een kijkje in het EdTech Lab en School van de Toekomst. Ook nieuwsgierig?
Bekijk aflevering vier van NOTv! 🍿

NOTv aflevering 3

NOTv – aflevering 3

Het was weer een topdag vandaag op de NOT! 👍 Vol beweging en beleving. Én tot de nok toe gevulde theaters bij interessante en leerzame sessies, onder andere door neuropsycholoog Erik Scherder 🧠. Bekijk snel aflevering drie van NOTv 📺 met Juf Sanne en Meester Sander.

NOTv aflevering 2

NOTv – aflevering 2

Vandaag de start van de Nationale Voorleesdagen 📚 én dag twee van de NOT! Wat was er weer veel te beleven. Bekijk de aflevering twee van NOTv 📽 met Juf Sanne en Meester Sander.

NOTv aflevering 1

NOTv – aflevering 1

✨ Wat een fantastische eerste dag op de NOT! 😀 Met een feestelijke opening, boeiende keynotes, honderden exposanten en blije bezoekers kijken we terug op een mooie en inspirerende 1e dag! Zien we jou ook nog deze week? Je kunt de NOT tot en met zaterdag 28 januari bezoeken en woensdagavond 25 januari is de beurs zelfs tot 19.30 uur geopend.

Schakel in op NOTv

Schakel in op NOTv

Wil je het reilen en zeilen op de beursvloer volgen, ook op de dagen dat je zelf niet aanwezig bent? Schakel dan in op NOTv! Juf Sanne en Meester Sander struinen tijdens de beurs als ‘razende reporters over de beurs. Zij doen live verslag van de leukste activiteiten, programma onderdelen, interviewen bekende sprekers en spotten allerlei nieuwtjes en innovaties. In het NOT-Journaal blikken zij dagelijks even terug op de beursdag die is geweest en alvast samen met Audrey Wilschut, projectmanager van de NOT, vooruit op dat wat nog komen gaat.

De NOT opent van 24 t/m 28 januari 2023 haar deuren!

De NOT opent van 24 t/m 28 januari 2023 haar deuren!

Wat is het fijn om elkaar na vier jaar eindelijk weer live te ontmoeten. Van 24 t/m 28 januari maken we er met zijn allen vijf dagen lang een onvergetelijk onderwijsfeest van in Jaarbeurs, Utrecht.

Op de NOT zie je de laatste trends en ontwikkelingen in het onderwijs, spot je volop innovaties en producten en doe je kennis en inspiratie op in de Academie ‘Voor ontwikkeling én groei’, Studielokalen en (nieuw!) het EdTech College.

We zijn ons bewust hoe hoog de werkdruk en kostbaar tijd is in de onderwijs- en kinderopvangsector. Maar echt, de NOT is voor jou als professional een bezoek meer dan waard.
* Je bent in één dag helemaal op de hoogte van de nieuwste leermiddelen;
* Je ziet innovaties, producten en diensten van honderden exposanten;
* Je investeert in jouw professionele ontwikkeling én groei; * Je kunt 250 leerzame en inspirerende presentaties en workshops bijwonen;
* Je wordt in het EdTech College bijgepraat over digitalisering van het onderwijs.

En… het is natuurlijk ook een superleuke en gezellige dag uit voor jou en je collega’s.

NOT 2023: vijf segmenten in drie beurshallen De beursvloer en het bijbehorende programma zijn opgedeeld in:
• Didactiek (Hal 1)
• Technologie & ICT (Hal 2)
• Dagtrips, Theater & Cultuur (Hal 2)
• Facilitair & Inrichting (Hal 3)
• Opleiding, Advies & Beleid (Hal 3)