Winactie School voor de Toekomst

Wil je met je klas op zaterdag 28 januari 2023 een dag les krijgen in de School voor de Toekomst? Doe dan mee aan deze actie!

Johan Hof:

‘In de School voor de Toekomst demonsteren we een Adventure Learning Classroom. In het binnenlokaal gaan we aan de slag met Sphero robots, bouwen met LEGO, vliegen met drones, virtual en augmented reality en de beweegvloer, koken, dansen met Nintendo en nog veel meer. In het buitenlokaal leren we in een speciaal buitenlokaal dat voor de beurs wordt ingericht.

Omschrijf samen met je klas waarom jullie graag een dag les willen krijgen in de School voor de Toekomst en schrijf een stukje over hoe de toekomstige school er volgens jullie uit komt te zien.

Uit alle ingezonden verhalen maken we een selectie, op basis van originaliteit én creativiteit. Uit de geselecteerde verhalen trekken we via een loting één winnaar en die verwelkomen we graag tijdens de NOT in Utrecht.

Alle groepen 7 en 8 van het PO mogen meedoen aan deze actie. We geven les van 10:00 tot 14:00 uur en vervoer moet zelf verzorgd worden. Voor de kerstvakantie maken we de winnaar van deze wedstrijd bekend!”

Mail jouw/jullie verhaal naar: johanhof@deklasvoordetoekomst.nl