‘Vernieuwend onderwijs’ rode draad NOT 2021′

De NOT is niet weg te denken uit het Nederlandse onderwijsveld. De onderwijsprofessional krijgt antwoord op prangende vragen, leert alles over de nieuwste ontwikkelingen en maakt kennis met het productaanbod van ruim 450 deelnemers.

De NOT kent een rijke historie. In de jaren zestig begonnen als beurs voor het basisonderwijs, bedient het tegenwoordig het totale onderwijsveld. NOT richt zich op Kinderopvang, het Primair Onderwijs en Voortgezet onderwijs.

Dit kun je verwachten
NOT 2021 staat in het teken van ‘vernieuwend onderwijs’. Dat is wat wij het Nederlandse onderwijsveld gunnen. En dit thema is daarmee de rode draad die door het hele event loopt en de verbindende schakel in onze communicatiecampagne.
Als NOT hebben wij een reputatie opgebouwd met een zeer interessant expositieprogramma, gecombineerd met een uitdagend inhoudelijk programma.

Wat zeggen andere deelnemers?
Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere NOT deelnemers? Wij gingen in gesprek met een aantal trouwe deelnemers om jou te inspireren over alle mogelijkheden.

Ervaringen NOT Deelnemers

Het inhoudelijk programma

De basis van het inhoudelijke programma zijn de 5 nieuwe programmacommissies, bestaande uit: bezoekers, deelnemers en overkoepelende organisaties.
Met input van de commissies komen we tot thema’s die echt spelen in de markt en een actueel programma dat aansluit bij de bezoekers. We maken onderscheid in:

Het congresprogramma
· Onderwijsacademies,
· Deelnemers workshops,
· Innovatie Award & Route,
· Topic Routes (BlendedLearning, FutureTech, Move@School).

Themastraten en pleinen
· Kinderboekenland
· Passend Onderwijsstraat
· School voor de toekomst
· Programmeerplein
· Veilige Schoolzone (entreégebied)

Terrassen
· Lerarenkamer Terras
· Gezonde School Terras
· Onderwijs Kantine
· Roze Koeken Terras
· Overblijfterras
· Schoolpleinterras

We verwachten in tijden NOT 2021 circa veertigduizend bezoekers. Eén op de vijf bezoekers heeft in het verleden één of meerdere sessies hiervan gevolgd.

Bereik jouw doelgroep met NOT

We gaan graag met je in gesprek over jouw doelgroep en hoe je haar effectief bereikt. De verschillende items en programma onderdelen bieden veel aanknopingspunten.

Onze ervaringsexpert Floris Engel neemt graag de mogelijkheden met je door. Laat je gegevens achter via het contactformulier en we bellen je terug.