24 t/m 28 januari 2023 | Jaarbeurs, Utrecht

Deelnemen aan NOT?

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang en het primair- en voortgezet onderwijs

Het is dé plek om jouw organisatie, bedrijf en innovaties onder de aandacht te brengen bij tienduizenden onderwijsprofessionals, relaties te beheren en waardevolle leads te genereren.

Ga direct naar:

We zijn weer open!

Wij, het team van de NOT (Nationale Onderwijstentoonstelling), hebben er heel veel zin in om je live te ontvangen. Bovendien heb je geen coronatoegangsbewijs meer nodig om de beurs te bezoeken. Elkaar live zien, het is toch zoveel meer waard. We kijken uit naar je komst!

‘Ontwikkeling en groei’ rode draad van de NOT 2023

De NOT is als nummer 1 event in het onderwijs niet weg te denken uit het Nederlandse onderwijsveld. Ondanks de hoge werkdruk gunnen tienduizenden onderwijsprofessionals uit de kinder- en buitenschoolse opvang, het primair- en voortgezet onderwijs zichzelf een bezoek aan de NOT om bij te blijven, geïnspireerd te worden door de nieuwste ontwikkelingen, het productaanbod van deelnemers te bekijken en interessante kennissessies te bezoeken rondom het centrale thema van de beurs: ‘Ontwikkeling en groei’.

Uiteraard is alles er op gericht om de kwaliteit van de bezoekers zo optimaal mogelijk te maken voor de deelnemende exposanten.

Bekijk deelnamemogelijkheden

35.500+
Bezoekers in 2019
100+
Lezingen en activiteiten
450+
Exposanten in 2019
7,8
Waarderingscijfers door bezoekers

Wij staan voor je klaar!

Een goede beursdeelname valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw bedrijfsdoelstellingen optimaal realiseert.

Neem contact op

Wat zeggen exposanten over NOT?

Partners