30 november t/m 4 december 2021| Jaarbeurs, Utrecht

Deelnemen aan NOT 2021?

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is de vakbeurs voor professionals in het KO, PO en VO.

Het is dé plek om jouw organisatie, bedrijf en innovaties onder de aandacht te brengen bij tienduizenden onderwijsprofessionals, relaties te beheren en waardevolle leads te genereren.

Je vindt hier alle informatie voor een optimale deelname.

‘Vernieuwend onderwijs en opvang’ rode draad NOT 2021

De NOT is niet weg te denken uit het Nederlandse onderwijsveld. Onderwijsprofessionals uit de kinder- en buitenschoolse opvang, het primair- en voortgezet onderwijs komen naar NOT om bij te blijven, geïnspireerd te worden door de nieuwste ontwikkelingen, het productaanbod van deelnemers te bekijken en interessante kennissessies te bezoeken rondom de thema’s Vernieuwend onderwijs en opvang’ en ‘Leer- en werkomgeving van de toekomst’.

Uiteraard is alles er op gericht om de kwaliteit van de bezoekers zo optimaal mogelijk te maken voor de deelnemende exposanten.

Bekijk deelnamemogelijkheden

35.500+
Bezoekers in 2019
100+
Lezingen en activiteiten
450+
Exposanten in 2019
7,8
Waarderingscijfers door bezoekers

NOT Innovatie Award

Op de eerste beursdag van NOT worden de winnaars bekend gemaakt van de NOT Innovatie Awards. Welk product en/of dienst gaat er dit jaar met de Juryprijs of Publieksprijs vandoor?

De jury heeft uit de 18 inzendingen inmiddels 5 genomineerden voor de Juryprijs bekend gemaakt.

Wij staan voor je klaar!

Een goede beursdeelname valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw bedrijfsdoelstellingen optimaal realiseert.

Hoofdmediapartner