21 t/m 25 januari 2025 | Jaarbeurs, Utrecht

Grootste vakevent voor kinderopvang en onderwijs

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang en het primair- en voortgezet onderwijs.

Ontmoet tienduizenden
onderwijsprofessionals

De NOT is als nummer 1 event in het onderwijs niet weg te denken uit het Nederlandse onderwijsveld. De volgende editie is van 21 t/m 25 januari 2025 in Jaarbeurs Utrecht.

Ondanks de hoge werkdruk maken tienduizenden onderwijsprofessionals uit de kinder- en buitenschoolse opvang, het primair- en voortgezet onderwijs tijd vrij voor de NOT. Zij laten zich inspireren door de nieuwste trends en ontwikkelingen, bekijken het productaanbod van deelnemers en bezoeken interessante kennissessies over actuele thema’s die spelen in het onderwijs.

23.435
Bezoekers
250
Lezingen en activiteiten
344
Exposanten (incl. startups)
7,1
Waardering bezoekers

Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op de NOT 2023.

Sfeerimpressie van de NOT 2023

Van 24 t/m 28 januari 2023 was het vijf dagen lang een onvergetelijk onderwijsfeest in Jaarbeurs Utrecht. In de video blikken we nog even terug!

Achter de schermen zijn we ondertussen alweer vol energie aan de slag met de volgende editie, die van 21 t/m 25 januari 2025 in Jaarbeurs staat gepland. Tot dan?!

Bekijk alle video's

Wat zeggen exposanten over de NOT?

Wij staan voor je klaar!

Een goede beursdeelname valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw bedrijfsdoelstellingen optimaal realiseert.

Neem contact op

Partners