24 t/m 28 januari 2023 | Jaarbeurs, Utrecht

Grootste vakevent voor onderwijs

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang en het primair- en voortgezet onderwijs.

Het is dé plek om jouw organisatie, bedrijf en innovaties onder de aandacht te brengen bij tienduizenden onderwijsprofessionals, relaties te beheren en waardevolle leads te genereren.

Kom in contact met
tienduizenden
onderwijsprofessionals

De NOT is als nummer 1 event in het onderwijs niet weg te denken uit het Nederlandse onderwijsveld.

Ondanks de hoge werkdruk maken tienduizenden onderwijsprofessionals uit de kinder- en buitenschoolse opvang, het primair- en voortgezet onderwijs tijd vrij voor de NOT. Zij laten zich inspireren door de nieuwste trends en ontwikkelingen, bekijken het productaanbod van deelnemers en bezoeken interessante kennissessies over actuele thema’s die spelen in het onderwijs.

Meer info over deelnemen

35.500+
Bezoekers
100+
Lezingen en activiteiten
450+
Exposanten
7,8
Waarderingscijfers door bezoekers

Bovenstaande cijfers zijn gebaseerd op de NOT 2019.

Wat zeggen exposanten over NOT?

Wij staan voor je klaar!

Een goede beursdeelname valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw bedrijfsdoelstellingen optimaal realiseert.

Neem contact op

Partners