Vernieuwend onderwijs & opvang begint op NOT 2021

30 nov t/m 4 dec 2021 in Jaarbeurs, Utrecht

Dé vakbeurs voor professionals in het KO, PO en VO biedt een interessant platform om jouw organisatie, bedrijf en innovaties onder de aandacht te brengen bij tienduizenden onderwijsprofessionals, waardevolle contacten te leggen en kennis te delen.

‘Vernieuwend onderwijs en opvang’ rode draad NOT 2021

De NOT is niet weg te denken uit het Nederlandse onderwijsveld. Onderwijsprofessionals uit de kinder- en buitenschoolse opvang, het primair- en voortgezet onderwijs krijgen antwoord op prangende vragen, zien de nieuwste ontwikkelingen en maken kennis met het productaanbod van de  deelnemers. Daarnaast zijn er twee Studielokalen en een Exposantentheater waar een interessant inhoudelijk programma te volgen is.

Hét thema en de rode draad voor de komende editie is ‘vernieuwend onderwijs en opvang’.

Bekijk deelnamemogelijkheden

35.500+
Bezoekers in 2019
100+
Lezingen en activiteiten
450+
Exposanten in 2019
7,8
Waarderingscijfers door bezoekers

NOT Innovatie Award

Op de eerste beursdag van NOT worden de winnaars bekend gemaakt van de NOT Innovatie Awards. Welk product en/of dienst gaat er dit jaar met de Juryprijs of Publieksprijs vandoor?

De jury heeft uit de 18 inzendingen inmiddels 5 genomineerden voor de Juryprijs bekend gemaakt.

Contact

Jouw merk of bedrijf in de kijker spelen bij tienduizenden onderwijsprofessionals kan al vanaf €1850.

Neem contact op met onze ervaringsexperts Marrit de Schiffart, Floris Engel of Robin Benard om jouw ideale plek op de beursvloer te bepalen en om samen de mogelijkheden door te nemen.

Hoofdmediapartner