Beursconcept NOT 2023

Welkom bij de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) 2023

De NOT is dé grootste vakbeurs in de onderwijsbranche en vindt tweejaarlijks plaats in Jaarbeurs, Utrecht.

Vijf dagen lang ontmoeten tienduizenden professionals in de kinderopvang, het primair- en voortgezet onderwijs en de buitenschoolse opvang elkaar. Dat maakt de NOT dé plek om je diensten, producten en innovaties onder de aandacht te brengen van precies die doelgroepen waar jij voor werkt en leads te verkrijgen.

De komende editie wordt georganiseerd van 24 t/m 28 januari 2023  en is in hybride vorm: naast live in Jaarbeurs is de NOT dan ook (deels) online op afstand te volgen.

Wil je meer informatie?

Neem contact op

NOT als hybride event

Om kennis te vergaren, te netwerken en innovaties te spotten nodigen we bezoekers uit naar Jaarbeurs te komen. Daarnaast bieden we hen de mogelijkheid om NOT digitaal te beleven; voor aanvang én na afloop van het event kunnen bezoekers virtueel 1-op-1 netwerken met exposanten en vakgenoten via ons nieuwe netwerkplatform. Op dit platform plaatsen wij bovendien na afloop van de NOT een aantal inhoudelijke sessies, zodat die nog eens rustig teruggekeken kunnen worden.

Kortom: volop interactie, zowel op de beursvloer als online!

Kennisoverdracht staat centraal

Ondanks de hoge werkdruk gunnen tienduizenden professionals zichzelf een bezoek aan de NOT, waarbij ze in één dag weer helemaal ‘bij’ zijn. Door het brede scala aan exposanten en een aantrekkelijk sprekersprogramma in de Studielokalen en Exposantentheaters is en blijft de NOT van grote waarde voor zowel bezoekers als exposanten.

Het programma dat plaatsvindt in de Academie ‘Voor ontwikkeling én groei’ wordt samengesteld in samenwerking met diverse programmacommissies en 1500 onderwijsprofessionals. In de Studielokalen verzorgen deelnemende exposanten interessante sessies en workshops. Nieuw in 2023 is het EdTech College dat, hoe kan het anders, geheel in het teken staat van technologie.

NOT 2023 staat in het teken van ‘Ontwikkeling én groei’, zowel van leerlingen en leraren, als de gehele sector.

Neem contact op

Meer leads met het online netwerkplatform

Als deelnemer aan de NOT profiteer je van het nieuwe digitale netwerkplatform. Je vindt er nieuwe potentiële klanten die het platform voor je zoekt op basis van je bedrijfsprofiel. Je kunt hen in één opslag laten zien welke oplossingen je biedt. Daarmee haal je meer rendement uit je deelname:

Leadgeneration

 • Vind nieuwe leads bij de voorgestelde connecties
 • Zoek zelf naar interessante matches
 • Plan afspraken met veelbelovende prospect
 • Importeer ze in je eigen CRM-systeem

Thought Leadership

 • Promoot je bedrijf uitgebreid op het platform
 • Overtuig online bezoekers met video’s en whitepapers van je expertise
 • Verleng bovendien je beursperiode want dit kan vooraf, tijdens én tot x weken na afloop van de beurs.

Wil je meer weten? Bel met een van onze salesmanagers.

Wie bezoeken de NOT?

Onderwijs- en kinderopvangprofessionals werkzaam in de kinderopvang, het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs komen naar de NOT om zich te laten informeren en inspireren over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de onderwijsbranche.

Kinderopvang en Buitenschoolse opvang:
Directie & management
Pedagogisch medewerksters

Primair onderwijs en speciaal onderwijs:
Directie & management
Leraren, intern begeleiders en onderwijsondersteunend

Voortgezet onderwijs (inclusief speciaal onderwijs):
Directie & management
Leraren en onderwijsondersteunend personeel

Facilitair managers

ICT-managers & -coördinatoren

Vijf segmenten op de NOT

Om het de bezoeker makkelijk te maken, is NOT opgedeeld in vijf segmenten. Al het aanbod binnen een segment vindt de bezoeker bij elkaar op één plek.

 • Didactiek
 • Dagtrips, theater & cultuur
 • Technologie & ICT
 • Facilitair & inrichting
 • Opleiding, advies & beleid

Bekijk de aftermovie van NOT 2019

NOT 2019 vond plaats van 22 t/m 26 januari 2019 en werd door meer dan 35.500 bezoekers bezocht, zij gaven het event een waarderingscijfer van 7,8.

Wij staan voor je klaar!

Een goede beursdeelname valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw bedrijfsdoelstellingen optimaal realiseert.

Neem contact op

Partners