Beursconcept

Welkom bij de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) 2023

NOT vindt tweejaarlijks plaats in Jaarbeurs en is niet weg te denken uit de Nederlandse onderwijswereld.

Het is de grootste vakbeurs in de onderwijsbranche en is 5 dagen lang dé plek om jouw organisatie of bedrijf onder de aandacht te brengen van onderwijsprofessionals, eenvoudig waardevolle contacten te leggen met vakgenoten en bezoekers, leads te verkrijgen en innovaties uitgebreid in de schijnwerpers te plaatsen.

De komende editie wordt georganiseerd van 24 t/m 28 januari 2023  en is in hybride vorm: naast live in Jaarbeurs is de NOT dan ook (deels) online op afstand te volgen.

Om kennis te vergaren, te netwerken en innovaties te spotten nodigen we bezoekers uit naar Jaarbeurs te komen. Daarnaast bieden we hen de mogelijkheid om NOT digitaal te beleven; voor aanvang én na afloop van het event kunnen bezoekers virtueel 1-op-1 netwerken met exposanten en vakgenoten via ons nieuwe online matchmaking platform. Op dit online platform plaatsen wij bovendien na afloop van de NOT alle sessies die zijn gehouden in de twee Studielokalen, zodat men die nog eens rustig kunt terugkijken.

Kortom: volop interactie, zowel op de beursvloer als online!

Kennisoverdracht staat centraal

Op de beursvloer worden twee Studielokalen en drie Exposantentheaters gebouwd, waar alles in het teken staat van inhoudelijke sessies rondom de thema’s Vernieuwend onderwijs en opvang’‘Leer- en werkomgeving van de toekomst’, ‘Didactiek’, ‘Technologie & ICT’ en ‘Opleiding, Advies & Beleid’.

Het programma dat plaatsvindt in de twee Studielokalen is samengesteld in samenwerking met 5 programmacommissies en 1500 onderwijsprofessionals. Het programma in de drie Exposantentheaters wordt verzorgd door deelnemende exposanten.

Wie bezoeken de vakbeurs NOT?

Onderwijsprofessionals werkzaam in de KO, het PO, VO en passend onderwijs komen naar NOT om zich te laten informeren en inspireren over de nieuwste trends en ontwikkelingen in onderwijsland.

Kinderopvang en Buitenschoolse opvang:
Directie & management
Pedagogisch medewerksters

Primair onderwijs en speciaal onderwijs:
Directie & management
Leraren, intern begeleiders en onderwijsondersteunend

Voortgezet onderwijs (inclusief speciaal onderwijs):
Directie & management
Leraren en onderwijsondersteunend

Facilitair managers

IT-managers & -coördinatoren

Vijf segmenten op NOT

Om het de bezoeker makkelijk te maken, is NOT opgedeeld in vijf segmenten. Al het aanbod binnen een segment vindt de bezoeker bij elkaar op één plek.

  • Didactiek
  • Dagtrips, theater & cultuur
  • Technologie
  • Facilitair & inrichting
  • Opleiding, advies & beleid

Bekijk de aftermovie van NOT 2019

NOT 2019 vond plaats van 22 t/m 26 januari 2019 en werd door meer dan 35.500 bezoekers bezocht, zij gaven het event een waarderingscijfer van 7,8.

Wij staan voor je klaar!

Een goede beursdeelname valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw bedrijfsdoelstellingen optimaal realiseert.

Hoofdmediapartner

Partners