Stembus is gesloten

De stembus voor de verkiezing van de publieksprijs van de NOT Innovatie Award 2023 is gesloten.

Op de beursvloer zijn dinsdag 24 januari 2023 de winnaars bekendgemaakt!

Na rijp beraad heeft de vakjury, bestaande uit de Leraren van het Jaar, de ๐ฃ๐ฎ๐ซ๐ฒ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฃ๐ณ๐ž๐ง toegekend aan:

๐Ÿ†ย ๐’๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐›๐จ๐ฑ van Sportdocent – voor de sector ๐ค๐ข๐ง๐๐ž๐ซ๐จ๐ฉ๐ฏ๐š๐ง๐ . Een verrijdbare sportmateriaalkist, gevuld met een heleboel sport- en spelmateriaal voor op het schoolplein of buiten bij de BSO. Kinderen kunnen hiermee zelfstandig activiteiten buiten op het plein organiseren.

๐Ÿ†ย ๐•๐•๐ ๐Œ๐ข๐ง๐ž๐œ๐ซ๐š๐Ÿ๐ญ ๐•๐ž๐ซยญ๐ค๐ž๐ž๐ซ๐ฌยญ๐ž๐๐ฎยญ๐œ๐šยญ๐ญ๐ข๐ž van Veilig Verkeer Nederland – voor zowel de sector ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฆ๐š๐ข๐ซ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฐ๐ข๐ฃ๐ฌ als ๐ฌ๐ฉ๐ž๐œ๐ข๐š๐š๐ฅ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฐ๐ข๐ฃ๐ฌ. Een innovatie op wereldschaal! Leerlingen zijn daadwerkelijk verkeersdeelnemer, maar dan in een virtuele, realistische 3D โ€˜wereldโ€™.

๐Ÿ†ย ๐ˆ๐ง๐Ÿ๐ž๐ง๐ญ๐จ ๐๐ซ๐จ ๐Š๐ข๐ญ๐ฌ van Infento – voor het ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ญ๐ ๐ž๐ณ๐ž๐ญ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฐ๐ข๐ฃ๐ฌ. Lego of Meccano, maar dan levensgroot! Met deze 100% modulaire onderdelen kunnen leerlingen levensgrote echte (elektrische) voertuigen en allerlei andere technische constructies bouwen.

En last but not least, de winnaar van de ๐ฉ๐ฎ๐›๐ฅ๐ข๐ž๐ค๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฃ๐ฌ, met een ruime meerderheid aan stemmen:
๐Ÿ†ย ๐ƒ๐ž ๐ƒ๐ž๐ง๐ค๐ฆ๐š๐ญ van Kleine Grote Denkers. Een spel voor in de klas dat leerkrachten helpt om op een leuke, speelse, laagdrempelige รฉn structurele manier met kinderen (groep 1 t/m 4) te filosoferen.

Wij feliciteren alle winnaars!

Jij komt toch ook naar de NOT 2023?

Heb jij je nog niet geregistreerd voor een gratis bezoek aan de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT), van 24 t/m 28 januari 2023 in Jaarbeurs, Utrecht? Doe dat dan nu gelijk, we zien je graag! Bezoek dan bijvoorbeeld de Innovatietunnel, waar je alle winnende en andere ingezonden onderwijsinnovaties bij elkaar ziet!

Registreer voor gratis toegang