20 maart 2020

Computable bepaalt populairste organisaties in ict

Imago-onderzoek voor jaargids Computable 100

Computable onderzoekt welke ict-bedrijven en niet-ict-organisaties het beste imago hebben in de Nederlandse ict-markt. Hiervoor roepen we ict’ers op om een oordeel te vellen over 341 door ons geselecteerde organisaties. Het geven van uw mening is mogelijk tot en met zondag 10 mei. De resultaten worden gepresenteerd in de jaargids Computable 100, die 15 december verschijnt.

Voor het imago-onderzoek, uitgevoerd door Enigma Research, kunt u als ict’er uw mening geven over ict-bedrijven als zakenpartner en niet-ict-organisaties als opdrachtgever. Ook worden deze organisaties beoordeeld op het gebied van innovatie, het kennisniveau van de medewerkers en de aantrekkelijkheid als potentiële werkgever. Dit jaar wordt wederom onderzocht hoe ict-bedrijven het doen op het vlak van duurzaamheid en de financiële stabiliteit van het bedrijf.

In totaal worden 181 ict-bedrijven en 160 niet-ict-organisaties onderzocht. De ict-bedrijven zijn geselecteerd op basis van gerealiseerde, verwachtte of geschatte Nederlandse omzet in 2019. De grens voor toelating tot dit onderzoek ligt dit jaar op ongeveer vijftig miljoen euro omzet in Nederland. De niet-ict-organisaties zijn geselecteerd op basis van opgegeven, bekende of geschatte omvang van de Nederlandse ict-afdeling. Deze ondergrens is vastgesteld om minimaal 150 werkzame ict’ers in Nederland.

Het invullen van de totale vragenlijst duurt ongeveer tien minuten. Laat dus uw mening horen en draag bij aan de Computable 100!

Lees het volledige artikel op computable.nl