9 december 2021

Gezocht: de beste ict-opleider van Nederland

Computable onderzoekt welke opleider de beste scholing aanbiedt

Ict-vaktitel Computable gaat jaarlijks op zoek naar de beste ict-opleider. Het laat studenten/trainees hun opleider beoordelen op tal van onderdelen. Dit leidt tot een gemiddeld eindcijfer per opleidingsinstelling. Het onderzoek loopt tot en met 20 januari en gebeurt in samenwerking met Enigma Research. De beste ict-opleider maken we bekend in de Computable Career Guide die juni volgend jaar verschijnt.

Het ict-opleidersonderzoek zoekt studenten, cursisten en trainees die op dit moment een ict-opleiding volgen of dit in het afgelopen jaar hebben afgerond. Dit geldt dus voor zowel fulltime-studenten als om- en bijscholers.

Studenten/trainees kunnen hun opleider in het onderzoek beoordelen op verschillende aspecten. Van het niveau van de studie, het lesaanbod en de prijs-kwaliteitsverhouding tot het niveau van de docent(en)/trainer(s), de actualiteit van de lesstof, opgedane vaardigheden, toetsingsmogelijkheden, toepasbaarheid in de praktijk, flexibiliteit van de opleider om in te spelen op actuele ontwikkelingen en de waarde van het diploma of certificaat.

Lees het volledige artikel op computable.nl