21 juli 2021

KidsKonnect neemt Social Schools over

KidsKonnect heeft Social Schools, een digitaal platform voor communicatie en samenwerking op basisscholen overgenomen. Met deze acquisitie verbreedt KidsKonnect uit Kampen dat ook het Haarlemse Flexkids omvat, zijn aanbod van it-dienstverlening voor het basisonderwijs.

Social Schools uit Leiden maakt software die communicatie en samenwerking tussen school, ouders en kind in het basisonderwijs bevordert. Binnen het softwarenetwerk van dit bedrijf wordt het volledige leerproces gefaciliteerd.

Investeerder BB Capital, het bedrijf van onderneemster Susan van Koeveringe, maakt de transactie mogelijk. BB Capital heeft meerdere belangen op gebied van kinderopvangsofware en software voor oudercommunicatie. Ook HHBrainware behoort tot de portefeuille.

Over de transactie worden geen financiële details bekend gemaakt. Wel is bekend dat de Social Schools-acquisitie een miljoenentransactie betreft. Naast autonome groeiambities in binnen en buitenland kijkt KidsKonnect naar nieuwe potentiële transacties.

Lees het volledige artikel op computable.nl