Veelgestelde vragen

Ja, maar in plaats van in januari opent de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) nu eind 2021 haar deuren.

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is, in goed overleg met alle belanghebbenden en deelnemers, verplaatst naar 30 november t/m 4 december 2021.

Achter de schermen werken wij hard door om eind 2021 een groot succes van de NOT te maken. Vanaf september 2021 is het mogelijk je (weer) voor te registreren voor een bezoek!

Wij hebben daarom als organisator van de vakbeurs NOT, in goed overleg met alle belanghebbenden en deelnemers, besloten het evenement van januari a.s. te verplaatsen naar 30 november t/m 4 december 2021.

Achter de schermen werken wij hard door om eind 2021 een groot succes van de NOT te maken. Wij houden je uiteraard graag op de hoogte zodra in september 2021 de voorregistratie opent en je je (weer) kunt aanmelden!

Als eerste bedankt dat je je al had geregistreerd en voor het vertrouwen in de NOT. We stellen dat heel erg op prijs!

Als je je al eerder had geregistreerd om in januari 2021 de NOT op een bepaalde dag in een vastgesteld tijdsblok te bezoeken, dan komen deze registratie en de eventuele lezingen/sessies waarvoor je je had aangemeld te vervallen.
We houden je graag automatisch op de hoogte zodra je je in september 2021 opnieuw kunt aanmelden

We hopen eind 2021 een ‘normale’ NOT te organiseren, dus zonder bezoekershifts en verder beperkende maatregelen. Graag tot dan!

Je kunt vanaf september 2021 registreren voor een gratis bezoek aan de vakbeurs Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) die van 30 november t/m 4 december 2021 plaatsvindt in Jaarbeurs.

Via de website en social media houden we je graag op de hoogte vanaf wanneer de registratie geopend wordt en je je (weer) kunt aanmelden.

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is verplaatst van januari naar 30 november t/m 4 december 2021.

Het programma voor de NOT is daarom tijdelijk van de website gehaald. Via de website en social media houden we je graag op de hoogte zodra het programma van de NOT weer ‘live’ staat en je je kunt aanmelden voor presentaties en lezingen in de twee Studielokalen en drie Exposantentheaters.

Jaarbeurs heeft als eerste in Nederland het Kiwa keurmerk voor een veilige evenementenlocatie ontvangen!

Bij Jaarbeurs zijn op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van bezoekers en exposanten die deelnemen aan vergaderingen, congressen, events en beurzen te garanderen en om zo veilige bijeenkomsten te kunnen organiseren en accommoderen. Lees de actuele informatie >

NOT is interessant voor professionals werkzaam in de KO, het PO en VO.

Kinderopvang en Buitenschoolse opvang:
Directie & management
Pedagogisch medewerksters

Primair onderwijs en speciaal onderwijs:
Directie & management
Leraren, intern begeleiders en onderwijsondersteunend (in het kort: leraren)

Voortgezet onderwijs (inclusief speciaal onderwijs):
Directie & management
Leraren en onderwijsondersteunend (in het kort: leraren)

Facilitair managers

IT-managers & -coördinatoren

Zodra je je in september 2021 hebt geregistreerd voor een bezoek aan de NOT kun je via het programma op de website een plek reserveren voor de presentaties en sessies die je graag wilt bijwonen.

Daarnaast is het handig de gratis NOT app op je telefoon te downloaden.

Met deze matchmaking app:

  • plan je vooraf je afspraken met exposanten en/of andere bezoekers. Zo weet je zeker dat je het gesprek kunt aangaan, zowel ‘live’ als online
  • plan je de presentaties en lezingen die je graag wilt bijwonen, zowel ‘live’ tijdens je bezoek aan de NOT als online op een ander moment of andere locatie
  • match je op basis van jouw interesses wat juist voor jou interessant is op de NOT

Kortom: een onmisbare app met daarin jouw persoonlijke programma direct bij de hand op je telefoon.

Deze gratis app is een week voor aanvang van NOT beschikbaar. Je ontvangt automatisch een bericht zodra je de app in de app store kunt downloaden.

Voor het mogelijk maken het hybride event NOT wordt gebruik gemaakt van het online platform GRIP. Lees hier alles over het gebruik van dit online platform en jouw privacy.

Hoe je ook komt, alle Jaarbeurs locaties zijn goed bereikbaar.

Lees hier verder de uitgebreide informatie over de bereikbaarheid van Jaarbeurs per auto, openbaar vervoer. taxi, fiets op lopend.

Rondom de Jaarbeurs-locaties vind je vier parkeerterreinen met in totaal 4.300 parkeerplaatsen.

Kom je met de auto naar Jaarbeurs dan is het handig om van te voren te kijken welk parkeerterrein het dichtstbij de Jaarbeurs-locatie van jouw bezoek is.

Lees hier verder alles over:

parkeren bij Jaarbeurs >

invalidenparkeerplaatsen bij Jaarbeurs >

de milieuzone in het centrum van Utrecht >

Vragen of klachten over parkeren bij Jaarbeurs?
Neem dan contact met ons op.

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op.
Telefoon: +31 30 295 5911
E-mail: info@jaarbeurs.nl