NOT Innovatie Award 2023

Verbeter het onderwijs met jouw innovatie

Tijdens NOT 2023 wordt wederom de Innovatie Award uitgereikt! Heb jij een nieuw en onderscheidend product of dienst gelanceerd die het onderwijs verbetert en die niemand mag missen? Kies dan voor deelname aan de NOT Innovatie Award; de beste manier om iedereen in de onderwijsbranche te bereiken en te inspireren met jouw innovatie!

NOT Innovatie Award
De NOT Innovatie Award is een initiatief van Jaarbeurs en is bedoeld om innovaties te stimuleren en een brede bekendheid te geven. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen van exposanten, selecteert daaruit een aantal genomineerden en maakt de winnaar van de juryprijs tijdens de eerste beursdag van de NOT bekent. De jury bestaat uit vakprofessionals en (voormalig) Leraren van het Jaar.

Behalve de juryprijs is er ook een publieksprijs; het publiek krijgt de mogelijkheid stemmen op hun favoriete innovatie en zo te bepalen welk product of dienst winnaar wordt van de publieksprijs.

Criteria waar jouw innovatie op wordt beoordeeld:

  • Hoe verbetert jouw product/dienst het onderwijs?
  • Wat zijn de voordelen van jouw product/dienst voor de doelgroep(en)?
  • Hoe scoort jouw product/dienst op bruikbaarheid, aantrekkelijkheid en praktische inzetbaarheid in de klas?

Wie kan deelnemen?
Deelname aan de Innovatie Award staat open voor alle exposanten die met een stand aanwezig zijn op de NOT 2023. Zorg ervoor dat jouw doelgroep jou niet kan missen op NOT en plaats je innovatie in de schijnwerpers. Deelname aan de Innovatie Award biedt je veel extra exposure, zowel online als op de beursvloer.

Aanmelden voor de NOT Innovatie Award was mogelijk tot 1 oktober jl., de inschrijving is inmiddels gesloten.

Naar inschrijfformulier NOT Innovatie Award

Wat zijn de criteria om met jouw product of dienst mee te dingen naar de NOT Innovatie Award 2023?

Criteria en reglement

Wie zijn de leden van de vakjury van de NOT Innovatie Award 2023?

Vakjury Innovatie Award 2023

.