21 t/m 25 januari 2025 | Jaarbeurs, Utrecht

Grootste vakevent voor onderwijs en
kinderopvang

 

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is het grootste en meest toonaangevende vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang en het primair en voortgezet onderwijs.

Fact & Figures NOT 2023

Ontmoet tien­dui­zen­den on­der­wijs­pro­fes­si­o­nals

De NOT belooft weer een on(der)wijs feest te worden. Daar wil je met je bedrijf toch ook zichtbaar aanwezig zijn? Bekijk de korte animatie video met daarin alles over de NOT van 21 t/m 25 januari 2025 in Jaarbeurs, Utrecht.

* grootste inhoudelijke programma ooit
* tienduizenden professionals uit het onderwijs en de kinderopvang
* honderden exposanten

Factsheet NOT 2023
Jaarbeurs neemt IPON over. IPON is al meer dan 14 jaar het event op het gebied van onderwijsvernieuwing, innovatie en educatieve technologie (EdTech)

Koninklijke Jaarbeurs neemt on­der­wijs­vak­beurs en ken­nis­plat­form IPON over

Utrecht, 18 juli 2024
Koninklijke Jaarbeurs neemt IPON, de onderwijsvakbeurs met een focus op educatieve technologie, over van Reshift Digital. Deze vakbeurs is al meer dan 15 jaar het ontmoetingsplatform voor het primair onderwijs (PO), voorgezet onderwijs (VO) en MBO. Naast de vakbeurs neemt Jaarbeurs ook het officiële onderwijsinnovatie en ICT kennisplatform IPON.nl over waarmee Jaarbeurs meer dan 20.000 onderwijsprofessionals 365 dagen per jaar kan bedienen.

Lees verder

Wat zeggen exposanten over de NOT?