Eventplatform

Kom in contact met bezoekers

Het eventplatform is de uitgelezen mogelijkheid om blijvend in contact te zijn met bezoekers. Zowel vóór, tijdens als na afloop van de beurs.

Als exposant heb je automatisch toegang tot het eventplatform van de NOT. Het platform wordt in aanloop naar de NOT 2025 geopend, we houden je op de hoogte.

Meer leads met het online eventplatform

Als deelnemer aan NOT profiteer je van het nieuwe digitale eventplatform. Je vindt er nieuwe potentiële klanten die het platform voor je zoekt op basis van je bedrijfsprofiel. Je kunt hen in één opslag laten zien welke oplossingen je biedt. Daarmee haal je meer rendement uit je deelname.

Lead Generation

  • Vind nieuwe leads bij de voorgestelde connecties
  • Zoek zelf naar interessante matches
  • Plan afspraken met veelbelovende prospects
  • Importeer ze in je eigen CRM-systeem

Brand Awareness

  • Promoot jouw bedrijf uitgebreid op het platform
  • Maak jezelf zichtbaar
  • Overtuig online bezoekers met video’s en whitepapers van jouw expertise

Verleng op deze manier bovendien jouw beursperiode. Je genereert zowel vooraf, tijdens én tot 2 weken na afloop van de beurs nieuwe leads.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met één van onze salesmanagers.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Nadat jouw beursdeelname is bevestigd word je door ons toegevoegd aan het eventplatform. Zodra het platform live is voor exposanten ontvang je een e-mail om jouw (bedrijfs)profiel te activeren en compleet te maken. Je kunt vervolgens hier inloggen.

Jouw collega’s kunnen zichzelf registreren voor het event via het registratieformulier op de event website. In het formulier kiezen zij dan voor de optie zich te registreren als exposant. Na het afronden van de registratie en zodra het netwerkplatform live is voor exposanten, ontvangen ze automatisch een e-mail om het profiel te activeren.

Zodra jouw collega’s de registratie hebben afgerond kun je ze toevoegen aan het team in het eventplatform. Dit vind je rechtsboven in het platform door op je initialen te klikken. In het eventplatform klik je vervolgens op Uw team en kies voor Lid toevoegen. Je kunt hier het mailadres intypen van de persoon die je wil toevoegen aan het team.

Je kunt jouw bedrijfsprofiel beheren in het eventplatform. Dit vind je rechtsboven in het platform door op je initialen te klikken. Hier kun je het bedrijfsprofiel vullen met onder andere algemene informatie, afbeeldingen & video’s en producten.

Ja, het is mogelijk om 1-op-1 meetings te plannen via het eventplatform. Vanaf de homepagina of de menubalk in het eventplatform kun je navigeren naar Bezoekers en Sprekers.

Als je tijdvakken ziet verschijnen op de profielen, betekent dit dat het voor jou mogelijk is om vergaderingen met hen te boeken. Slots verdwijnen zodra ze zijn geboekt. Je kunt je beschikbaarheid voor vergaderingen zelf beheren door naar het tabblad Mijn vergaderingen in Mijn evenement te gaan. Als je de hele dag of op specifieke tijden niet beschikbaar bent, dan worden deze slots verwijderd uit jouw profiel en onzichtbaar voor anderen.

Download de app in de App Store of Google Play Store.