21 t/m 25 januari 2025 in Jaarbeurs, Utrecht

Hart voor kinderopvang en onderwijs

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs!

De volgende NOT vindt plaats van 21 t/m 25 januari 2025. Tot dan!

Inschrijving Leraar van het Jaar 2024 geopend

Tot en met 10 mei a.s. kunnen leraren, schoolleiders, onderwijs(ondersteunend) personeel, maar ook leerlingen en ouders hun favoriete leraar aanmelden voor de verkiezing. Dus ken jij een leraar die het verdient om Leraar van het Jaar te worden, dan ben jij aan zet! Meld hem of haar aan voor de verkiezing.

Lees verder

Terugblik NOT 2023

Wat was het fijn om elkaar weer live te ontmoeten. Van 24 t/m 28 januari 2023 maakten we er met zijn allen vijf dagen lang een onvergetelijk onderwijsfeest van in Jaarbeurs, Utrecht. We blikken nog even terug.

Achter de schermen werken we ondertussen vol energie aan de volgende editie, die van 21 t/m 25 januari 2025 in Jaarbeurs staat gepland. Tot dan?!

.

NOT 2023 in beeld op NOTv

Het was een geweldige ervaring om te gast te zijn bij de NOT! Ontzettend gemotiveerd publiek die echt willen gaan voor het beste onderwijs.

- Hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je als eerste nieuws ontvangen over vakevent de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT)? Dat kan! Zodra wij updates hebben sturen we je die graag toe! Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.

Partners