21 t/m 25 januari 2025 – NOT in Jaarbeurs, Utrecht

Programma

Keynotes en presentaties

Ook tijdens NOT 2025 is er weer een boeiend en inspirerend programma bomvol leerzame, interessante en inspirerende keynotes en presentaties. En… we kunnen alvast verklappen dat wegens groot succes ook het EdTech College, waar alles draait om onderwijstechnologie, weer een plek krijgt op de beursvloer.

De volgende NOT is van 21 t/m 25 januari 2025 in Jaarbeurs, Utrecht. Tot dan!

NOT Mainstage

Je kunt en wilt niet om het hoofdpodium in hal 12 heen. Toonaangevende keynote sprekers delen hun kennis en visie over actuele thema’s, zorgvuldig geselecteerd door de NOT-programmacommissie. Kom ook; laat je bijpraten, inspireren en verbreed je kennis.

De dagelijks wisselende hoofdthema’s zijn:

Dinsdag 21 januari – Diversiteit, gelijkheid en inclusie
Woensdag 22 januari – Burgerschap
Donderdag 23 januari – Vakmanschap
Vrijdag 24 januari – Gezond en veilig onderwijs
Zaterdag 25 januari – Kwaliteit en ontwikkeling

Thema's NOT Mainstage

EdTech College

Kom naar het EdTech College in hal 11 en krijg een update over de nieuwste educatieve technologieën en de digitale transformatie binnen het onderwijs. In het EdTech College is er volop aandacht voor:

 • AI
 • Digitale vaardigheid
 • Technologische innovaties
 • Professionaliteit
 • Informatiebeveiliging en privacy

Sfeerimpressie NOT 2023

Wie bezoeken de NOT?

VVN Minecraft Verkeerseducatie van Veilig Verkeer Nederland - winnaar juryprijs 2023 - sector primair onderwijs en sector speciaal onderwijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je als eerste nieuws ontvangen over de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT)? Dat kan! Zodra wij updates hebben over het event sturen we je die graag toe! Schrijf je snel in.

  Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de nieuwsbrief van de NOT. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

  Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

  Partners