21 t/m 25 januari 2025 – NOT in Jaarbeurs, Utrecht

Segmenten

Om het jou als bezoeker makkelijk(er) te maken, is de NOT 2025 opgedeeld in vijf vernieuwde segmenten. Je vindt al het aanbod binnen een segment bij elkaar op één plek. Wel zo handig! Welke segmenten zijn er?

Didactiek (Hal 12)

Didactiek is de kern van onderwijs en kinderopvang en houdt verband met alles wat te maken heeft met het professioneel handelen van leraren en pedagogisch medewerkers. Hoe breng je als professional nu en in de nabije toekomst kennis en vaardigheden zo goed mogelijk over op kinderen en jongeren? Wat zijn de nieuwste inzichten over de werking van het kinder- en puberbrein? Hoe ga je om met niveauverschillen? Hoe houd je je leerlingen én jezelf gemotiveerd? Hoe belangrijk is eigenaarschap? Hoe verbeter je de aansluiting ko-po-vo? Hoe ontwikkel je doorlopende leerlijnen?

Meer informatie
Fysieke leeromgeving - segment op NOT 2025

Fysieke leeromgeving (Hal 11)

Veel schoolgebouwen bevinden zich in een transitiefase naar een gezonde, toekomstbestendige leef- en lesomgeving, waar leerlingen en leraren zich nu en in de toekomst prettig voelen en goed kunnen presteren. Gebouwen, interieurs en alle toebehoren en hulpmiddelen voor onderwijs en opvang worden flexibel, slim en circulair. Refurbish, duurzame en zelfs circulaire renovaties zijn steeds vaker de norm. Ruimtes worden multifunctioneel en zijn in een handomdraai aan te passen. Daardoor kan onderwijs en opvang gedifferentieerd en aangepast aan het doel worden aangeboden. Op de NOT kom je in hal 11 alles te weten over de laatste trends en ontwikkelingen in facility management en inrichting.

Meer informatie
Educatieve technologie op de NOT

EdTech (Hal 11)

Technologie & ICT zijn inmiddels fundamenten waarop het onderwijs steunt. Op de NOT is er dan ook volop aandacht voor educatieve technologie. In Hal 11 vind je het EdTech College, waar bekende sprekers hun kennis en ervaring delen. Maar je vindt er ook de Innovatie Tunnel, School van de Toekomst en Lokaal 2 waar aanwezige exposanten aan het woord komen.

Meer informatie
Scholingsplein, voor een overzicht van alle scholingsmogelijkheden en vakliteratuur.

Professionalisering & beleid (Hal 10)

Als onderwijsheld of held in de kinderopvang wil je je blijven ontwikkelen! Het segment Professionalisering & beleid richt zich op zowel de professionele ontwikkeling als persoonlijke groei van onderwijs- en kinderopvangprofessionals.

In leernetwerken in school, bovenschools en, zo nodig, samen met het bedrijfsleven en andere organisaties werken scholen en kinderopvangorganisaties aan (verdere) professionalisering. Van bij- en nascholing voor de individuele leraar, schoolleider, pedagogisch medewerker tot (verdere) professionalisering van het gehele team! De NOT 2025, ‘Hart voor onderwijs en kinderopvang’. Kom jij ook?

Meer informatie
Dagtrips, theater en cultuur op de NOT 2025

Dagtrips, theater & cultuur (Hal 10)

Leerlingen laten genieten van een schoolreistheater- en museumbezoek. Juist de combinatie van ontspanning en educatie met je groep of klas is een ervaring die je kinderen zo gunt. Ervaringen voor het leven, waar ze veel van opsteken!

Kom naar de NOT en doe leuke ideeën op voor uitstapjes met jouw leerlingen.

Meer informatie