21 t/m 25 januari 2025 | Jaarbeurs, Utrecht

Hart voor onderwijs en kin­der­op­vang

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair- en voortgezet onderwijs.

Terugblik NOT 2023

Van 24 t/m 28 januari 2023 was het vijf dagen lang een onvergetelijk onderwijsfeest in Jaarbeurs, Utrecht. Blik je nog even mee terug?

Achter de schermen werken we ondertussen vol energie aan de volgende editie, die van 21 t/m 25 januari 2025 in Jaarbeurs staat gepland.
Vanaf oktober 2024 kun je je via de website registreren voor gratis toegang.

NOT 2023 in beeld op NOTv

“Het was een geweldige ervaring om te gast te zijn bij de NOT! Ontzettend gemotiveerd publiek dat echt wil gaan voor het beste onderwijs.”

Hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder

Sfeerimpressie NOT 2023

Wie bezoeken de NOT?

VVN Minecraft Verkeerseducatie van Veilig Verkeer Nederland - winnaar juryprijs 2023 - sector primair onderwijs en sector speciaal onderwijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je als eerste nieuws ontvangen over de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT)? Dat kan! Zodra wij updates hebben over het event sturen we je die graag toe! Schrijf je snel in.

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de nieuwsbrief van de NOT. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Exposanten

    Partners