21 t/m 25 januari 2025 in Jaarbeurs, Utrecht

Voor ontwikkeling én groei

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs!

De editie van 2023 zit erop, maar in 2025 vindt de volgende NOT plaats. Tot dan!

Sfeerimpressie van de NOT 2023

Wat was het fijn om elkaar na vier jaar eindelijk weer live te ontmoeten. Van 24 t/m 28 januari maakten we er met zijn allen vijf dagen lang een onvergetelijk onderwijsfeest van in Jaarbeurs, Utrecht. We blikken nog even terug.

Achter de schermen gaan we ondertussen weer vol energie aan de slag met de volgende editie, die van 21 t/m 25 januari 2025 in Jaarbeurs staat gepland. Tot dan?!

.

NOT 2023 in beeld op NOTv

Het was een geweldige ervaring om te gast te zijn bij de NOT! Ontzettend gemotiveerd publiek die echt willen gaan voor het beste onderwijs.

- Hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder

De NOT 2023 zit erop!

Wat was het fijn om elkaar na vier jaar eindelijk weer live te ontmoeten. Van 24 t/m 28 januari maakten we er met zijn allen vijf dagen lang een onvergetelijk onderwijsfeest van in Jaarbeurs, Utrecht.

Op de NOT zag je de laatste trends en ontwikkelingen in het onderwijs, spotte je volop innovaties en producten en was er veel kennis en inspiratie te halen in de Academie ‘Voor ontwikkeling én groei’, Studielokalen en het nieuwe EdTech College.

Winaars NOT Innovatie Award bekend!

Op de beursvloer van de NOT zijn dinsdag 24 januari 2023 de winnaars bekendgemaakt! De vakjury heeft de juryprijzen toegekend aan Sportibox van Sportdocent (KO), VVN Minecraft Verkeerseducatie van Veilig Verkeer Nederland (PO en SO) en Infento Pro Kits van Infento. De winnaar van de publieksprijs is, met een ruime meerderheid aan stemmen, De Denkmat van Kleine Grote Denkers.

Nieuwe online magazine NOT 2023

Laat je inspireren en lees het nieuwe e-zine over de NOT 2023. Wat hebben Juf Sanne, Prinses Laurentien, Eric van ’t Zelfde en Allard Lindhout met elkaar gemeen? Ze waren allemaal sprekers op de NOT 2023 en worden in het e-zine samen met vele andere sprekers en aanwezigen uitgelicht en uitgebreid geïnterviewd.

Lees het online magazine

Laatste nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je aanloop naar de NOT 2025 als eerste nieuwtjes ontvangen over de beurs? Dat kan! We houden je graag vanaf medio 2024 op de hoogte. De nieuwsbrief stopt automatisch twee weken na afloop van de beurs.

Partners