NOT Innovatie Award 2025

Verbeter het onderwijs met jouw innovatie

Sportibox van Sportdocent - winnaar juryprijs 2023 - sector kinderopvang

Tijdens NOT 2025 wordt wederom de Innovatie Award uitgereikt. Deelname staat open voor alle exposanten die met een stand aanwezig zijn op de NOT 2025. Heb jij een nieuw en onderscheidend product of dienst gelanceerd die het onderwijs verbetert en die niemand mag missen? Kies dan voor deelname aan de NOT Innovatie Award; de beste manier om iedereen in de onderwijsbranche te bereiken en te inspireren met jouw innovatie.

NOT Innovatie Award

De NOT Innovatie Award is een initiatief van Jaarbeurs en is bedoeld om innovaties te stimuleren en een brede bekendheid te geven. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen van exposanten, selecteert daaruit een aantal genomineerden en maakt de winnaar van de juryprijs tijdens de eerste beursdag van de NOT bekent. De jury bestaat uit vakprofessionals en (voormalig) Leraren van het Jaar.

Behalve de juryprijs is er ook een publieksprijs; het publiek krijgt de mogelijkheid te stemmen op hun favoriete innovatie en zo te bepalen welk product of dienst winnaar wordt van de publieksprijs.

Vakjury Innovatie Award 2025

VVN Minecraft Verkeerseducatie van Veilig Verkeer Nederland - winnaar juryprijs 2023 - sector primair onderwijs en sector speciaal onderwijs

Criteria waar jouw innovatie op wordt beoordeeld:

  • Hoe verbetert jouw product/dienst het onderwijs?
  • Wat zijn de voordelen van jouw product/dienst voor de doelgroep(en)?
  • Hoe scoort jouw product/dienst op bruikbaarheid, aantrekkelijkheid en praktische inzetbaarheid in de klas?

Wie kunnen deelnemen?
Deelname aan de Innovatie Award staat open voor alle exposanten die met een stand aanwezig zijn op de NOT 2025. Zorg ervoor dat jouw doelgroep jou niet mist op de NOT en plaats je innovatie in de schijnwerpers. Deelname aan de Innovatie Award biedt veel extra exposure, zowel online als op de beursvloer.

Aanmelden voor de NOT Innovatie Award 2025 is mogelijk tot 1 oktober a.s.

Naar inschrijfformulier
Infento Pro Kits van Infento - winnaar juryprijs 2023 - sector voortgezet onderwijs

Wat zijn de criteria om met jouw product of dienst mee te dingen naar de NOT Innovatie Award 2025?

Criteria en reglement