Fysieke leeromgeving – Hal 11

Direct naar

Fysieke leeromgeving - segment op NOT 2025

Veel schoolgebouwen bevinden zich in een transitiefase naar een gezonde, toekomstbestendige leef- en lesomgeving, waar leerlingen en leraren zich nu en in de toekomst prettig voelen en goed kunnen presteren. Gebouwen, interieurs en alle toebehoren en hulpmiddelen voor onderwijs en opvang worden flexibel, slim en circulair. Refurbish, duurzame en zelfs circulaire renovaties zijn steeds vaker de norm. Ruimtes worden multifunctioneel en zijn in een handomdraai aan te passen. Daardoor kan onderwijs en opvang gedifferentieerd en aangepast aan het doel worden aangeboden. Op de NOT kom je in hal 11 alles te weten over de laatste trends en ontwikkelingen in facility management en inrichting.

Fysieke leeromgeving - segment op NOT 2025

Facility management wordt steeds digitaler

Door onderling verbonden technologieën creëren we slimme gebouwen die duurzamer, efficiënter en productiever voor hun gebruikers zijn. Een gezond binnenklimaat is bovendien actueler dan ooit. Ook de buitenruimte wordt breed inzetbaar, is groener en biedt meer uitdaging voor beweging. Het segment Fysieke leeromgeving in hal 11 geeft je inzicht in actuele ontwikkelingen, de nieuwste innovaties en brengt je in contact met aanbieders als Speelmaatje Speeltoestellen en eXterum Schoolconcepten.

Bewegend Leren Plein op de NOT 2025

Bewegend Leren Plein

Op het Bewegend Leren Plein zijn dagelijks demonstraties van en kennissessies over bewegingsonderwijs en bewegend leren. Dat je daarbij zelf ook niet stil blijft staan, spreekt voor zich. Op het plein kun je deelnemen aan uiteenlopende praktische workshops, die je de volgende dag direct met je eigen groep kunt toepassen. Ook geven verschillende organisaties hun visie op het actuele bewegingsonderwijs en bewegend leren.

Belevingsplattegrond NOT 2025

De vijf segmenten op NOT

Om het de bezoekers makkelijk te maken, wordt de NOT 2025 opgedeeld in vijf (vernieuwde) segmenten. Al het aanbod binnen een segment vind je bij elkaar op één plek. Wel zo handig! Welke segmenten zijn er?

• Didactiek (Hal 12)
• Fysieke leeromgeving (Hal 11)
• EdTech (Hal 11)
• Professionalisering & beleid (Hal 10)
• Dagtrips, theater & cultuur (Hal 10)