Beursdeelname NOT 2025

Ook deelnemen aan vakbeurs NOT?

Wil je jouw merk of bedrijf in de kijker spelen bij tienduizenden onderwijsprofessionals in de KO, het PO en/of VO? Of ligt jouw focus bij het krijgen van nieuwe leads, relatiebeheer en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Kom dan met een stand naar de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT), het nummer 1 event in onderwijs. NOT wordt van 21 t/m 25 januari 2025 georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht.

Duurzame impact

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. Jaarbeurs helpt exposanten te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van het Duurzame deelnamepakket, afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

Meer informatie

Wij staan voor je klaar!

Een goede beursdeelname valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw bedrijfsdoelstellingen optimaal realiseert.

Neem contact op

Partners