NOT ‘Achter de schermen’ – vlogs

In aanloop naar en tijdens de NOT gaan we vloggen! We laten sprekers en vakgenoten aan het woord, delen leuke prijswinnaarsacties voor bezoekers, maar laten bijvoorbeeld ook meer zien van het Bewegend Leren Plein.

NOT verplaatst naar eind 2021

Gezien de huidige situatie rondom corona en de richtlijnen die de overheid heeft afgekondigd is het erg onzeker of wij in januari 2021 voldoende mogelijkheden hebben om een groot evenement als NOT te organiseren.

Wij hebben daarom als organisator van de vakbeurs NOT, in goed overleg met alle belanghebbenden en deelnemers, besloten het evenement van januarite verplaatsen naar 30 november t/m 4 december 2021.

Achter de schermen werken wij hard door om eind 2021 een groot succes van de NOT te maken. Wij houden je uiteraard graag op de hoogte zodra in september 2021 de voorregistratie opent en je je kunt aanmelden!

Graag tot ziens op de NOT eind 2021!

Meester Sander komt naar de NOT

Meester Sander komt naar de NOT 2021! Hij geeft de workshop ‘Onderwijs van de Toekomst’, waarin hij vertelt hoe je met digitale middelen zorgt voor hybride onderwijs, voor zowel jonge als oudere kinderen. Meester Sander heeft een top 50 digitale tools samengesteld die je daarbij kan helpen.

Daarnaast komt Meester Sander op de NOT zijn nieuwe boek ‘Meesterlijk kleuteronderwijs’ presenteren, een inspirerend boek vol voorbeelden als bijvoorbeeld ICT in de kleuterklas en bewegend leren.

En… Meester Sander wordt de presentator van het NOT Journaal dat dagelijks vanaf de beursvloer wordt uitgezonden!

Welke 5 innovaties zijn door de jury genomineerd voor de NOT Innovatie Award?

Er zijn maar liefst 18 innovaties ingezonden voor de NOT Innovatie Award 2021. De jury is bijeengekomen een heeft uit alle inzendingen 5 innovaties genomineerd voor de NOT Innovatie Award.

Dirk Megens, Leerkracht van het Jaar 2019, maakt de 5 genomineerden (in willekeurige volgorde) bekend:

Leerlingbespreking.nl – door Leerlingbespreking.nl
Scoop-i-doe – door by Fantasietheater Kaleidoscoop
Breu­kos­au­rus Rex – door Level 21 vzw
Denk­te­ke­nen – door Filosovaardig
De School­plein­ver­groe­ners – door De School­plein­ver­groe­ners

Naast de Juryprijs is er ook de Publieksprijs voor de beste, leukste, meest inspirerende innovatie. Stem vanaf 2 november via www.not-online.nl en bepaal mede welke innovatie er met de Publieksprijs vandoor gaat!

De registratie voor NOT is geopend – veiligheid bezoekers staat voorop

Welkom bij de eerste vlog van de NOT. Een kijkje ‘Achter de schermen’, die we in aanloop naar de beurs vaker laten gaan zien. Wat zijn we allemaal aan het doen? Hoe gaan we om met de actualiteiten? Hoe zorgen we ervoor dat je de NOT veilig kunt bezoeken?

Waarom komen directeuren uit het PO en VO met hun team naar de NOT?

Save the Studiedag en kom naar NOT 2021.

Wil jij als exposant aanwezig zijn op NOT 2021?