Artikel, Persbericht 27 augustus 2020

Verbeter het onderwijs met jouw innovatie

Innovatie Award NOT


Tijdens NOT 2021 wordt wederom de Innovatie Award uitgereikt! Heb jij een nieuw en onderscheidend product of dienst gelanceerd die het onderwijs verbetert en die niemand mag missen? Kies dan voor deelname aan de NOT Innovatie Award; de beste manier om iedereen in de onderwijsbranche te bereiken en te inspireren met jouw innovatie!

NOT Innovatie Award
De NOT Innovatie Award is een initiatief van Jaarbeurs en is bedoeld om innovaties te stimuleren en een brede bekendheid te geven. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen van exposanten, selecteert daaruit een aantal genomineerden en maakt de winnaar tijdens de eerste beursdag van de NOT bekent. De jury bestaat uit vak professionals en (voormalig) Leraren van het Jaar. Daarnaast is er ook een publieksprijs.

Wie kan deelnemen?
Deelname aan de Innovatie Award staat open voor alle exposanten van de NOT 2021. Zorg ervoor dat jouw doelgroep jou niet kan missen op NOT en plaats je innovatie in de schijnwerpers. Lees hier verder alles over deelname en de criteria en hoe je je tot uiterlijk 1 oktober a.s. kunt aanmelden.

NOT is coronaproof
NOT vindt plaats van 26 t/m 30 januari 2021 in Jaarbeurs en wordt uiteraard georganiseerd volgens het 1,5-meterprotocol. De beurs is zeer ruim opgezet, zo kun je op een veilige manier je producten en diensten onder de aandacht brengen bij de bezoekers.