Wie wordt de beste ict-opleider van Nederland?

Deel

Gekopieerd

Computable onderzoekt wie in 2023 de beste ict-scholing aanbiedt

Ict-vaktitel Computable gaat in 2023 weer op zoek naar de beste ict-opleider van Nederland. Het laat studenten/trainees hun opleider beoordelen op vijftien verschillende onderdelen. Dit leidt tot een gemiddeld eindcijfer per opleidingsinstelling. Het onderzoek loopt tot en met 25 januari en is in samenwerking met Enigma Research. De beste ict-opleider maken we bekend in de Computable Career Guide die vanaf 20 juni 2023 verschijnt.

Het ict-opleidersonderzoek zoekt studenten, cursisten en trainees die een ict-opleiding volgen of dit in het afgelopen jaar hebben gedaan. Dit geldt dus voor zowel fulltime-studenten als om- en bijscholers. Studenten/trainees kunnen hun opleider in het onderzoek beoordelen op verschillende aspecten. Te denken valt aan zaken als het lesaanbod, de actualiteit van de lesstof, het aansluiten van het onderwijs op de praktijk, het niveau van de docent, de toetsingsmogelijkheden en de waarde van het diploma of certificaat.

Daarnaast beoordelen studenten/trainees hun opleider op specifieke ict-onderwerpen waar zij zich tijdens hun opleiding of training het meest mee bezig houden. Te denken val hier aan ontwikkelingen als artificiële intelligentie, big data, business analytics, digitale transformatie, security en softwareontwikkeling.

Lees het volledige artikel op computable.nl

Gerelateerde artikelen