NOT live én digitaal

De eerstvolgende editie van de NOT van 30 november t/m 4 december 2021 vindt in hybride vorm plaats. Dat betekent vijf dagen lang een mix van een live vakevent én online connecties en sessies.

We nodigen jou als bezoeker uit naar Jaarbeurs te komen om exposanten en vakgenoten persoonlijk te ontmoeten en inspirerende presentatiesessies bij te wonen. Daarnaast krijgen je de mogelijkheid om een aantal interessante webinars op afstand te volgen en brengen we je via ons nieuwe, online platform in contact met voor jou interessante exposanten die deelnemen aan de NOT.

Kortom: volop interactie, zowel op de beursvloer als online!

Ja! Ik kom ook naar de NOT

Nieuw: NOTv

Via ons YouTube kanaal NOTv kun je vlogs en het NOT Journaal met Meester Sander bekijken. Daarnaast kun je via het nieuwe online platform een aantal interessante lezingen/webinars op afstand volgen via live streaming, presentaties later nog eens terugzien en digitale afspraken inplannen met exposanten.


NOT ‘Achter de schermen’

Wil je wel eens zien hoe het er aan toe gaat bij de organisatie van NOT? Bekijk dan NOT ‘Achter de schermen’, de vlogs die wij in aanloop naar de beurs maken.

Bekijk vlogs


NOT Journaal

Meester Sander presenteert tijdens de NOT dagelijks het NOT Journaal!  Met een camera in de hand gaat hij de beursvloer op, interviewt bezoekers en exposanten en legt alle nieuwtjes en handige tips op beeld voor je vast.

Bekijk NOTv Journaal


NOT Webinars

Tijdens NOT 2021 vinden er veel interessante presentaties en lezingen plaats in de zogenaamde Studielokalen en Exposantentheaters. Een presentatie gemist of deze waar en wanneer dan ook (nog eens) bekijken? Geen probleem, een aantal presentaties en lezingen staan ook op NOTv geprogrammeerd.

Bekijk programma

Nieuw: de NOT app

Maak je bezoek aan de NOT zo makkelijk en efficiënt mogelijk en download de NOT app.

Met deze matchmaking app:

  • plan je vooraf je afspraken met exposanten en/of andere bezoekers. Zo weet je zeker dat je het gesprek kunt aangaan, zowel ‘live’ als online
  • plan je de presentaties en lezingen die je graag wilt bijwonen, zowel ‘live’ tijdens je bezoek aan de NOT als online op een ander moment of andere locatie
  • match je op basis van jouw interesses wat juist voor jou interessant is op de NOT

Kortom: een onmisbare app met daarin jouw persoonlijke programma direct bij de hand op je telefoon.

De app is een week voor aanvang van de NOT te downloaden, zodra de app beschikbaar is in de app store ontvang je hierover automatisch een bericht.