NOT gaat ook digitaal

Om kennis te vergaren of te netwerken hoef je niet op de beursvloer aanwezig te zijn! We bieden je nieuwe mogelijkheden om NOT ook digitaal te ervaren, zowel voor, tijdens als ná de beurs. Via ons YouTube kanaal NOTv kun je vlogs en het NOT Journaal bekijken. Daarnaast kun je via de NOT app sessies volgen via live streaming, presentaties later terugzien en digitale afspraken inplannen met exposanten.

Nieuw: NOTv


NOT ‘Achter de schermen’

Wil je wel eens zien hoe het er aan toe gaat bij de organisatie van NOT? Bekijk dan NOT ‘Achter de schermen’, de vlogs die wij in aanloop naar én tijdens de beurs maken.

Bekijk vlogs


NOT Journaal

Meester Sander presenteert tijdens de NOT dagelijks het NOT Journaal!  Met een camera in de hand gaat hij de beursvloer op, interviewt bezoekers en exposanten en legt alle nieuwtjes en handige tips op beeld voor je vast.

Bekijk NOTv Journaal


NOT Webinars

Tijdens NOT 2021 vinden er veel interessante presentaties en lezingen plaats in de zogenaamde Studielokalen en Exposantentheaters. Een presentatie gemist of deze waar en wanneer dan ook (nog eens) bekijken? Geen probleem, ook deze staan op NOTv geprogrammeerd.

Bekijk programma

Nieuw: de NOT app

Maak je bezoek aan de NOT zo makkelijk en efficiënt mogelijk en download de NOT app.

Met deze matchmaking app:

  • plan je vooraf je afspraken met exposanten en/of andere bezoekers. Zo weet je zeker dat je het gesprek kunt aangaan, zowel ‘live’ als online
  • plan je de presentaties en lezingen die je graag wilt bijwonen, zowel ‘live’ tijdens je bezoek aan de NOT als online op een ander moment of andere locatie
  • match je op basis van jouw interesses wat juist voor jou interessant is op de NOT

Kortom: een onmisbare app met daarin jouw persoonlijke programma direct bij de hand op je telefoon.

De app is een week voor aanvang van de NOT te downloaden, zodra de app beschikbaar is in de app store ontvang je hierover automatisch een bericht.