NOT live én digitaal

De eerstvolgende editie van de NOT vindt van 24 t/m 28 januari 2023 plaats in hybride vorm. Dat betekent vijf dagen lang een mix van een live vakevent én online connecties en sessies.

We nodigen jou als bezoeker uit naar Jaarbeurs te komen om exposanten en vakgenoten persoonlijk te ontmoeten en inspirerende presentatiesessies bij te wonen. Daarnaast krijgen je de mogelijkheid om een aantal interessante webinars op afstand te volgen en brengen we je via ons nieuwe, online platform in contact met voor jou interessante exposanten die deelnemen aan de NOT.

Kortom: volop interactie, zowel op de beursvloer als online!

Nieuw: het NOT Netwerkplatform

Maak je bezoek aan de NOT zo makkelijk en efficiënt mogelijk en download de NOT app.

Met deze app:

  • plan je vooraf je afspraken met exposanten en/of andere bezoekers. Zo weet je zeker dat je het gesprek kunt aangaan, zowel ‘live’ als online
  • plan je de presentaties en lezingen die je graag wilt bijwonen, zowel ‘live’ tijdens je bezoek aan de NOT als online op een ander moment of andere locatie
  • match je op basis van jouw interesses wat juist voor jou interessant is op de NOT

Kortom: een onmisbare app met daarin jouw persoonlijke programma direct bij de hand op je telefoon.

De app is een week voor aanvang van de NOT te downloaden, zodra de app beschikbaar is in de app store ontvang je hierover automatisch een bericht.