EdTech – Hal 11

Direct naar

Educatieve technologie op de NOT

Technologie & ICT zijn inmiddels fundamenten waarop het onderwijs steunt. Op de NOT is er dan ook volop aandacht voor educatieve technologie. In Hal 11 vind je het EdTech College, waar bekende sprekers hun kennis en ervaring delen. Maar je vindt er ook de Innovatie Tunnel, School van de Toekomst en Lokaal 2 waar aanwezige exposanten aan het woord komen.

Hoe zet je digitale tools succesvol in om de administratieve last te verlagen en het inzicht in de ontwikkeling van leerlingen te vergroten? Hoe bereid je alle leerlingen goed voor op de digitale wereld? Welke creatieve en leerzame mogelijkheden zijn er om de technische vaardigheden van leerlingen te vergroten? Maar ook: welke opberg- en oplaadoplossingen zijn er voor laptops, tablets en andere apparaten? Bezoekers van de NOT zien en horen het allemaal.

Belevingsplattegrond NOT 2025

De vijf segmenten op NOT

Om het de bezoekers makkelijk te maken, wordt de NOT 2025 opgedeeld in vijf (vernieuwde) segmenten. Al het aanbod binnen een segment vind je bij elkaar op één plek. Wel zo handig! Welke segmenten zijn er?

• Didactiek (Hal 12)
• Fysieke leeromgeving (Hal 11)
• EdTech (Hal 11)
• Professionalisering & beleid (Hal 10)
• Dagtrips, theater & cultuur (Hal 10)