Didactiek – Hal 12

Direct naar

Kern van onderwijs en kinderopvang

Didactiek is de kern van onderwijs en kinderopvang en houdt verband met alles wat te maken heeft met het professioneel handelen van leraren en pedagogisch medewerkers. Hoe breng je als professional nu en in de nabije toekomst kennis en vaardigheden zo goed mogelijk over op kinderen en jongeren? Wat zijn de nieuwste inzichten over de werking van het kinder- en puberbrein? Hoe ga je om met niveauverschillen? Hoe houd je je leerlingen én jezelf gemotiveerd? Hoe belangrijk is eigenaarschap? Hoe verbeter je de aansluiting ko-po-vo? Hoe ontwikkel je doorlopende leerlijnen?

Sectoren in beweging

De sectoren zijn enorm in beweging. Tegelijkertijd hangt het tekort aan medewerkers voortdurend als het zwaard van Damocles boven de onderwijs- en kinderopvangsector. Kunnen we (nog) betere kwaliteit leveren met minder mensen? Kunnen we op onderdelen ons werk anders organiseren? En hoe blijf je in deze hectische tijden werken aan je eigen professionaliteit?

Op deze en andere vragen krijg je antwoord op de NOT.

Nieuw: NOT Mainstage

Pre­sen­ta­ties en sessies over didactiek

Hal 12 staat vijf dagen lang helemaal in het teken van didactiek. Nieuw is de NOT Mainstage, waar bestuurders en experts het podium betreden. Laat je door hun keynotes informeren en enthousiasmeren. Ook nieuw is de ‘Werken in het Onderwijs Tour’, haak jij aan? Verder vind je in Hal 12 de Lokalen 3 & 4 waar aanwezige exposanten hun good practices en learnings delen, de Passend Onderwijsstraat, Muziekcorner en Kinderboekenland.

Belevingsplattegrond NOT 2025

Vijf segmenten op NOT

Om het jou als bezoeker makkelijk te maken, hebben wij de NOT 2025 opgedeeld in vijf (vernieuwde) segmenten. Al het aanbod binnen een segment vind je bij elkaar op één plek. Wel zo handig! Welke segmenten zijn er?

• Didactiek (Hal 12)
• Fysieke leeromgeving (Hal 11)
• EdTech (Hal 11)
• Professionalisering & beleid (Hal 10)
• Dagtrips, theater & cultuur (Hal 10)