Voorbereiding op deelname aan NOT 2021

My Jaarbeurs: jouw beursdeelname voorbereiden


Fijn dat je als exposant/deelnemer aanwezig bent op de NOT. Via jouw contactpersoon c.q. sales & accountmanager bij Jaarbeurs ontvang je een email met daarin unieke inloggegevens voor My Jaarbeurs.

Wat is My Jaarbeurs?
My Jaarbeurs zorgt ervoor dat je jouw beursdeelname snel en efficiënt kunt voorbereiden. Je vindt alle nodige informatie op één plek en er staat een Exhibitor Checklist voor je klaar. Nog even op een rijtje wat je binnen My Jaarbeurs kunt vinden:

  • Handige checklist inclusief deadlines
  • Contract
  • Marketing tools (online profiel, uitnodigingen, exposantentoegang)
  • Praktische informatie (opbouw, data en tijden)
  • Webshop voor al je bestellingen

Heb je vragen over jouw inloggegevens en/of My Jaarbeurs? De medewerkers van Customer Support helpen je graag verder!

Customer Support
Tel.:+31 (0)30 295 29 99
of  service@jaarbeurs.nl

Maak connecties met potentiële klanten

Wil je voorafgaand aan het event al in contact komen met potentiële klanten? Dat kan! Maak gebruik van ons nieuwe, online netwerkplatform. Dit is  alleen beschikbaar voor deelnemers van de NOT. Nog geen deelnemer? Klik hier voor alle mogelijkheden.

Hoe werkt het? 

  1. De bij ons bekende contactpersoon ontvangt een uitnodiging voor het netwerkplatform en kan vanaf dat moment inloggen.
  2. Hij/zij nodigt de rest van jullie teamleden uit zodat ook zij kunnen starten met het inrichten van jullie online omgeving.
  3. Vanaf september 2021 krijgen ook alle bezoekers van de NOT toegang tot het online netwerkplatform. Vanaf dat moment ontvangt je team aanbevelingen voor matches op basis van hun ingevulde profielen.
  4. Start met netwerken! Zo kom je voorafgaand aan het event al in contact met potentiële klanten, maakt connecties en plan je 1:1 meetings in.

Inloglink online netwerkplatform: https://matchmaking.grip.events/NOT2021

Klik hier en download het handboek Grip.

 

Heb je vragen over jouw deelname en/of Grip? De medewerkers van Customer Support helpen je graag verder!

Customer Support
Tel.:+31 (0)30 295 29 99
of  service@jaarbeurs.nl

Liever een vooraf ingepland 1:1 gesprek met iemand van het NOT beursteam? Via MyJaarbeurs kan je een gesprek inplannen en word je gebeld op een moment dat jouw uitkomt. Log in op MyJaarbeurs om het gesprek in te plannen.

Tips & Tricks voor jou als exposant

1. Wil je geen deadline missen? Binnen MyJaarbeurs vindt je een duidelijke en gepersonaliseerde checklijst waarin alle informatie en taken te vinden zijn die afgerond moeten worden voor de eerste beursdag.

2. Behoefte aan persoonlijk contact met het beursteam? In MyJaarbeurs kan je een afspraak inplannen met 1 van onze specialisten. Daarbij kan worden aangegeven waar je vraag over gaat. Op die manier zorgen wij dat je meteen de juiste persoon spreekt op een vooraf ingeplande tijd en datum.

3. Als contactpersoon wordt je als eerste persoon van jullie bedrijf uitgenodigd voor onze nieuwe, online netwerktool (Grip genaamd). Daarbij heb je de mogelijkheid om een ​​team aan te maken. Door onmiddellijk jouw collega’s uit te nodigen kunnen zij direct starten met netwerken. Dit is erg belangrijk als jullie optimaal willen profiteren van alle mogelijkheden binnen Grip. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik hier en download het handboek Grip.

4. Om de beste aanbevelingen te ontvangen over wie je kan ontmoeten en de kans te vergroten dat mensen jou afspraak verzoeken accepteren, is één element absoluut cruciaal: voltooi je profiel!

Voeg een profielafbeelding toe, vul de samenvatting in en selecteer je voorkeuren bij de evenement specifieke vragen.

5. Naast netwerken met reeds geregistreerde bezoekers is het natuurlijk ook mogelijk om eigen relaties uit te nodigen voor de beurs middels een unieke registratielink. Deze vind je in MyJaarbeurs. Door gebruik te maken van de unieke registratielink vind je gemakkelijk terug welke relaties je kunt verwachten op de beurs en maak alvast een afspraak via onze .

6. Eén van de hoofdreden van veel exposanten om mee te doen aan een beurs is het ophalen van leads. Het is belangrijk om opgehaalde leads voorafgaand, tijdens en na beurs zo snel mogelijk op te volgen om de relatie warm te houden. Bespreek voorafgaand aan de beurs met je team wat jullie doel is en hoe leads worden opgevolgd. Dit versnelt het proces na afloop van de beurs.

Toolkit voor exposanten

Voor publicaties over de vakbeurs NOT kun je onze toolkit gebruiken. Hierin vind je het beurslogo, afbeeldingen en andere uitingen binnen de huisstijl. Let op: het is niet toegestaan om de uitingen te bewerken of voor andere doeleinden te gebruiken dan voor publicaties over de NOT.

Heb je vragen, of heb je ander materiaal nodig, neem dan contact met jouw Sales & Accountmanager van NOT.

Klik op onderstaande button en download in één keer de toolkit.

Download toolkit